Πώς να μαγειρέψετε μια μπριζόλα χωρίς να την ξεπαγώσετε (Video)

Πώς να μαγειρέψετε μια μπριζόλα χωρίς να την ξεπαγώσετε (Video)

Κάποιες φορές δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να ξεπαγώσουμε το κρέας που θέλουμε να μαγειρέψουμε. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να μαγειρέψετε γρήγορα μια μπριζόλα που είναι κατεψυγμένη:

– Βάλτε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά για να ζεσταθεί.

– Βάλτε την παγωμένη μπριζόλα απευθείας στο τηγάνι και ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι.

– Μετά από λίγο, γυρίστε την και από την άλλη πλευρά.

– Αφού έχει αποψυχθεί, μεταφέρτε την σε ένα ταψί και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για άλλα 20 λεπτά περίπου.

Πηγή: topontiki.gr

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.