Κάποιες φορές δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για να ξεπαγώσουμε το κρέας που θέλουμε να μαγειρέψουμε. Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να μαγειρέψετε γρήγορα μια μπριζόλα που είναι κατεψυγμένη:
– Βάλτε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και βάλτε το σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά για να ζεσταθεί.
– Βάλτε την παγωμένη μπριζόλα απευθείας στο τηγάνι και ρίξτε λίγο αλάτι και πιπέρι.
– Μετά από λίγο, γυρίστε την και από την άλλη πλευρά.
– Αφού έχει αποψυχθεί, μεταφέρτε την σε ένα ταψί και βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για άλλα 20 λεπτά περίπου.
Πηγή: topontiki.gr