Γάμος με drone – Γιατί να επιλέξετε έναν φωτογράφο με drone

Γάμος με drone – Γιατί να επιλέξετε έναν φωτογράφο με drone

Ο γάμος με drone ολοένα και αυξάνεται σε δημοτικότητα λόγω φυσικά των εντυπωσιακών φωτογραφιών και βίντεο που είναι σε θέση να προσφέρει ένας φωτογράφος με drone. Σίγουρα και εσείς έχετε δει δείγματα από αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο με εντυπωσιακά πλάνα και μια μοναδική οπτική γωνία λήψης. Σίγουρα η επιλογή ενός φωτογράφου με drone για τον γάμο σας αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, ωστόσο το κόστος θα είναι μεγαλύτερο από το αν  προσλάβετε έναν απλό φωτογράφο. Αξίζει όμως να πληρώσετε κάτι παραπάνω;

Φωτογράφος γάμου με drone

Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα φωτογράφισης γάμου με drone

Για να καταλήξουμε στο κατά πόσο αξίζει η πρόσληψη  ενός φωτογράφου με drone θα πρέπει να αναλύσουμε τα θετικά και τα αρνητικά. Και φυσικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η διαφορετική οπτική γωνία που προσφέρει η φωτογράφιση γάμου με drone έναντι της συμβατικής φωτογραφίας. Τα πλάνα που μπορεί να σας προσφέρει ένας φωτογράφος με drone δεν γίνεται να επιτευχθούν με κανέναν άλλον τρόπο. Οι μοναδικές εναέριες λήψεις θα δώσουν μια άλλη πινελιά στην φωτογράφιση του γάμου σας, ο οποίος άλλωστε θα πρέπει να αποτυπωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Άλλωστε, ο γάμος, μαζί με την βάπτιση αποτελούν τα σημαντικότερα Μυστήρια της εκκλησίας και φυσικά τις πιο όμορφες στιγμές ενός ζευγαριού. Θα πρέπει λοιπόν να αποτυπωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Οι υπέροχες αεροφωτογραφίες είναι σε θέση να καλύψουν μεγαλύτερο εύρος της δεξίωσής σας και μάλιστα μπορείτε να συμπεριλάβετε όλους τους καλεσμένους σε μια πρωτότυπη φωτογραφία.

Γάμος με drone – Μειονεκτήματα

Τα μειονεκτήματα σε μια φωτογράφιση με drone στον γάμο σας είναι θα λέγαμε δύο. Το ένα από αυτά είναι η αδυναμία για πολύ κοντινών φωτογραφιών. Η οπτική που προσφέρει ένα drone ενδείκνυται κυρίως για μακρινές λήψεις, αφού μια πτήση πολύ χαμηλά μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα ατυχήματα. Καλό λοιπόν θα ήταν, εάν επιλέξετε έναν γάμο με drone, να σιγουρευτείτε ότι η φωτογραφική κάλυψη θα γίνει συνδυαστικά, τόσο με εναέριες όσο και συμβατικές λήψεις.

Ένα δεύτερο μειονέκτημα, το οποίο ωστόσο είναι αρκετά υποκειμενικό, είναι το κόστος. Σε γενικές γραμμές το κόστος για μια φωτογράφιση γάμου με drone είναι υψηλότερο. Ωστόσο αυτό εξαρτάται από τον εκάστοτε φωτογράφο – εταιρεία που θα προσλάβετε.

Φωτογράφιση γάμου με drone

Τι θα πρέπει να προσέξετε σε έναν γάμο με drone

Όταν αρχίσετε την αναζήτηση για έναν φωτογράφο με drone που θα καλύψει τον γάμο σας, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι μιλάτε με μια εταιρεία που διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Ο χειριστής που θα αναλάβει την φωτογράφιση του γάμου σας θα πρέπει να διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καθώς και την ανάλογη ασφάλεια για το drone του. Έτσι εξαλείφετε την πιθανότητα κινδύνου στο ελάχιστο, ενώ ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση, η ασφάλεια του χειριστή θα καλύψει οποιαδήποτε αστική ευθύνη για υλικές ζημιές ή ακόμη και σωματικές βλάβες. Φυσικά η πιθανότητα ατυχήματος είναι απειροελάχιστη όταν προσλάβετε έναν επαγγελματία με αρκετή εμπειρία και εξειδίκευση στην φωτογράφιση γάμων με drone.

Που θα βρω έναν φωτογράφο με drone

Αρκετές είναι οι εταιρείες που σας προσφέρουν υπηρεσίες drone, συμπεριλαμβανομένου και της φωτογράφισης γάμου. Αν δεν γνωρίζετε κάποια συγκεκριμένη εταιρεία, αναζητήσαμε και βρήκαμε την καλύτερη για εσάς. Η Drone-Photography αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών drone όπως την φωτογράφιση γάμου και βάπτισης, κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων, διαφήμιση επιχειρήσεων και προώθηση ακινήτων κλπ. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να ζητήσετε μια προσφορά μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ: Φωτογράφιση με drone

Διαβάστε επίσης: Eρευνα: Ακριβό «σπορ» ο γάμος στην Ελλάδα

One Response to "Γάμος με drone – Γιατί να επιλέξετε έναν φωτογράφο με drone"

  1. Pingback: Ενοικίαση drone - Πλεονεκτήματα και οφέλη | InKastoria.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.