Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ενός drone

Τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ενός drone

Η ενοικίαση Drone αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την καλύτερη προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, ενοικιάζοντας ένα drone ως ιδιώτης, μπορείτε να καταγράψετε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας με τον βέλτιστο τρόπο. Γιατί όμως να επιλέξετε την ενοικίαση ενός drone αντί να αγοράσετε ένα;

Αγορά ενός drone ή ενοικίαση;

Η αγορά ενός drone αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο μοντέλο που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Κάθε επιχείρηση και κάθε χρήση ενός drone είναι διαφορετική. Έτσι θα πρέπει να επιλεχθεί και το κατάλληλο drone που θα καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Επιπροσθέτως, προκειμένου να αποκτήσετε ένα επαγγελματικό drone που θα διακρίνεται για την υψηλή του ανάλυση και γενικά την αποτελεσματικότητά του, θα χρειαστεί να καταβάλλετε ένα αρκετά υψηλό ποσό.

Από την άλλη μεριά, η ενοικίαση drone αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική επιλογή, αφού το κόστος που θα χρειαστεί να καταβάλλετε είναι αισθητά μικρότερο από ότι στην αγορά. Ωστόσο ενοικιάζοντας ένα μη επανδρωμένο, δεν θα σας προσφέρει μόνο εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και αποτελεσματικότητα. Μια εξειδικευμένη εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες drone θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο βάση των δικών σας αναγκών. Μάλιστα, σας παρέχετε και η δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια μοντέλα προκειμένου να βεβαιωθείτε για την επιλογή σας.

Υπηρεσίες drone

Τι θα πρέπει να προσέξετε πριν την ενοικίαση drone;

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας πριν την ενοικίαση drone είναι φυσικά να έχετε κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας. Προκειμένου να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικά μικρά ερωτήματα:

 • Για ποιον λόγο χρειάζομαι το drone;
 • Πόσο χρόνο θα χρειαστεί να πετάξει το drone;
 • Χρειάζομαι εναέριες λήψεις φωτογραφιών, βίντεο ή και τα δύο;
 • Σε τι χώρο θα γίνουν οι λήψεις, εσωτερικό ή εξωτερικό;
 • Σε τι ύψος πρέπει να πετάξει το drone;
 • Θα χρειαστώ χρήση φίλτρων στις λήψεις μου;
 • Θα χρειαστώ επαγγελματική επεξεργασία των πλάνων μου;

Ενοικίαση drone με ή χωρίς πιστοποιημένο χειριστή;

Οι περισσότερες εταιρείες ενοικίασης drone σας παρέχουν την δυνατότητα είτε να ενοικιάσετε τον εξοπλισμό και να τον χρησιμοποιήσετε εσείς είτε να προσλάβετε έναν πιστοποιημένο χειριστή drone. Η ενοικίαση πιστοποιημένου χειριστή drone αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές ειδικά στην περίπτωση που δεν διαθέτετε εμπειρία στην φωτογράφιση με drone και γενικά στις πτήσεις μη επανδρωμένων. Επιπρόσθετα, επιλέγοντας έναν πιστοποιημένο χειριστή εξασφαλίζετε εξοικονόμηση χρόνου, εγγυημένα αποτελέσματα στις λήψεις και φυσικά πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

Εάν λοιπόν στόχος σας είναι να αποκτήσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα, τότε η ενοικίαση drone με πιστοποιημένο χειριστή είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε.

Ενοικίαση πιστοποιημένου χειριστή drone

Για ποιον λόγο να ενοικιάσει κανείς ένα drone

Οι λόγοι για να ενοικιάσει κανείς είναι drone είναι πολύ. Ένας από τους βασικότερους, όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου είναι η διαφήμιση επιχειρήσεων με drone. Η δυνατότητες που σας προσφέρουν οι εναέριες λήψεις φωτογραφιών και βίντεο πραγματικά θα δώσουν άλλον αέρα στον τρόπο με τον οποίο διαφημίζετε την επιχείρησή σας. Ειδικά σε περιπτώσεις ξενοδοχείων, καταστημάτων κλπ, η αεροφωτογράφιση αποτελεί μία από τις καλύτερες μεθόδους προώθησης. Ωστόσο η διαφήμιση της επιχείρησής σας δεν είναι ο μόνος λόγος να επιλέξετε την ενοικίαση drone. Μερικοί από τους δημοφιλέστερους λόγους είναι:

 • Κάλυψη εκδηλώσεων
 • Φωτογράφιση αξιοθέατων
 • Επίβλεψη έργων
 • Χρήση στον κλάδο της γεωργίας
 • Προώθηση ακινήτων – real estate

Πως θα βρω την κατάλληλη εταιρεία για ενοικίαση ενός drone;

Η παροχή υπηρεσιών και η ενοικίαση drone αποτελούν ένα σχετικά νέο κομμάτι για την χώρα μας. Ωστόσο ήδη έκαναν την εμφάνισή τους αρκετές αξιόπιστες εταιρείες. Μια από τις κορυφαίες στον χώρο την παροχής υπηρεσιών αεροφωτογράφισης και αεροβιντεοσκόπησης είναι η Drone-Photography. Μια καταξιωμένη εταιρεία η οποία χαρακτηρίζεται για της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, τον σύγχρονο εξοπλισμό και φυσικά τους έμπειρους και πιστοποιημένους χειριστές drone. Περισσότερες πληροφορέις για της υπηρεσίες καθώς και για την ενοικίαση drone Με πιστοποιημένο χειριστή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: drone-photography.gr

 

Διαβάστε επίσης: Γάμος με drone – Γιατί να επιλέξετε έναν φωτογράφο με drone

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.