Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου για το Πρόγραμμα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας

Το σχόλιο της Μαρίας Αντωνίου για το Πρόγραμμα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας

Το σχόλιο που ανήρτησε η Μαρία Αντωνίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Προγράμματος Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Αθήνα.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, αλλά και μεγάλη ευθύνη, να δεχόμαστε δημόσια, όλοι οι συντελεστές του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ., το «μεγάλο μπράβο» και τα «θερμά συγχαρητήρια» του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, στη σημερινή παρουσίαση του Προγράμματος Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.

Η Παιδεία είναι η μεγαλύτερη επένδυση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές. Και είναι η μεγαλύτερη επένδυση της Νέας Δημοκρατίας γιατί είναι η μεγαλύτερη επένδυση της Ελλάδας για το μέλλον.

Η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση πρέπει να είναι η πρώτη που θα προωθήσει μία Κυβέρνηση που βλέπει στο αύριο. Αναγεννημένη Ελλάδα, σημαίνει αναγεννημένη Παιδεία.

Στο μεγάλο αυτό αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί, και θα είμαστε νικητές, γιατί νικήτρια τελικά θα είναι η Ελλάδα και κυρίως τα νέα παιδιά που αξίζουν μια καλύτερη Παιδεία.

parousiash_paideia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.