Ζήσης Τζηκαλάγιας: Θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη δεύτερη θέση

Μόλις οκτώ μήνες πριν ο Ελληνικός λαός με μεγάλη πλειοψηφία εμπιστεύτηκε τις τύχες του σε ένα αριστερό κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί πολίτες παρασύρθηκαν από τη μια μεριά από το φρέσκο πρόσωπο του κ. Τσίπρα, αλλά κυρίως από τις άκριτες υποσχέσεις που έδωσαν σε όλους.

Δυστυχώς πολύ σύντομα οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες. Για άλλη μια φορά η απογοήτευση και η απελπισία είναι κυρίαρχα συναισθήματα στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στη νέα γενιά μας.

Η Νέα Δημοκρατία για άλλη μια φορά δικαιώνεται. Στήριξε την σταθερότητα και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Οι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι δυστυχώς ποτέ δεν το έπραξαν μέχρι σήμερα. Εμείς όμως είμαστε υπερήφανοι γιατί δικαιώνουμε διαχρονικά την πεποίθηση πως αποτελούμε την παράταξη της εθνικής ευθύνης, του χρέους, της προσφοράς και των μεγάλων αποφάσεων.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. από την δεύτερη θέση της κατάταξης των εκλογών του Ιανουαρίου. Καλώ όλους τους συμπολίτες και φίλους να μας ψηφίσουν, να βοηθήσουμε να κατακτήσει η Ν.Δ. την πρώτη θέση. Αυτό θα ξαναβάλει την χώρα σε τροχιά ελπίδας, προόδου και ανάπτυξης. Σε αυτή την πορεία της νέας διακυβέρνησης θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Ζήσης Τζηκαλάγια

Ιατρός – πρ. Βουλευτής Καστοριάς

Leave a Reply

Your email address will not be published.