Υπέρ του «ναι» ο Ζαγοράκης

Θέση υπέρ του «ναι» ενόψει του δημοψηφίσματος πήρε ο νυν Ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Υπέρ του «ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα τάχθηκε ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ποδοσφαίρου και νυν Ευρωβουλευτής (εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία), Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Την Κυριακή κάνουμε την σωστή επιλογή για εμάς, μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας. Μένουμε στο παιχνίδι. Μένουμε στην Ευρώπη. Λέμε “ΝΑΙ” στην Ελλάδα “ΝΑΙ” στην Ευρώπη», το μήνυμά του.

Η γραπτή δήλωση στη προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Πριν 11 χρόνια, το 2004, όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, κατορθώσαμε το ακατόρθωτο. Βγάλαμε τον κόσμο στους δρόμους από συγκίνηση και χαρά για την Πατρίδα.

Σήμερα βλέπουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες, τους γονείς μας, με πόνο και αγωνία στα μάτια. Βλέπουμε τους νέους και νέες να σχεδιάζουν το μέλλον τους μακριά από τον τόπο που γέννησε τη Δημοκρατία, μακριά από την Πατρίδα. Είναι αμαρτία για την Ελλάδα μας. Δεν μας αξίζει να ζούμε τέτοιες στιγμές. Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ που οδηγούμαστε, θα είναι η καταστροφή μας.

Η Δευτέρα θα μας βρει όλους μαζί ενωμένους. Όπως τότε. Να κρατάμε την Ελλάδα Ψηλά! Όπως τότε. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όπως τότε. Να είμαστε όλοι μαζί, να είμαστε Ενωμένοι!

Την Κυριακή κάνουμε την σωστή επιλογή για εμάς, μα πάνω από όλα για τα παιδιά μας.

Μένουμε στο παιχνίδι. Μένουμε στην Ευρώπη. Λέμε «ΝΑΙ» στην Ελλάδα «ΝΑΙ» στην Ευρώπη».

10953277_373284629545902_2337421124400379419_n

 

Δείτε το post στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook

Από www.sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.