Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 154 υπερτυχερών των ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη – Από το Άργος Ορεστικό ο μεγάλος νικητής του Νομού Καστοριάς (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των 154 υπερτυχερών των ΥΠΕΡ Γρηγοριάδη – Από το Άργος Ορεστικό ο μεγάλος νικητής του Νομού Καστοριάς (βίντεο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου η ετήσια κλήρωση – θεσμός των σούπερ μαρκετ ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης σε Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά και Φλώρινα. Εφέτος η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μαρκετ της Δυτικής Μακεδονίας επέλεξε να προσφέρει σε 150 τυχερούς δωροεπιταγές συνολικής αξίας 300 ευρώ και σε 4 υπερτυχερούς τα ψώνια τους για έναν ολόκληρο χρόνο. Οι τέσσερις αυτοί τυχεροί (ένας από κάθε Νομό) κερδίζουν για 12 μήνες αγορές αξίας ίσης με τον μηνιαίο μέσο όρο των συνολικών τους αγορών για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Για τον Νομό Καστοριάς μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο κύριος Νικολαΐδης Γρηγόρης από το Άργος Ορεστικό.

Στο κατάστημα του Άργους Ορεστικού την εκδήλωση χαιρέτησε ο ιδρυτής της αλυσίδας, Σπύρος Γρηγοριάδης, ο οποίος αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά,  ευχαρίστησε τους πελάτες της αλυσίδας για την προτίμηση και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Την κλήρωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και Αντιδήμαρχοι των δύο Δήμων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.