Βουλευτής της Χ.Α κατακρίνει την ΕΛ.ΑΣ. για σκίτσο στο Twitter με παιδάκια!

Βουλευτής της Χ.Α κατακρίνει την ΕΛ.ΑΣ. για σκίτσο στο Twitter με παιδάκια!

Ρατσιστική ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή ένα σκίτσο που δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. στο Twitter, το οποίο συνόδευε ανάρτηση για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας από την Ελληνική αστυνομία» και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».

«Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι σκουρόχρωμο. Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών», είπε ο κ. Χατζησάββας.

Τέλος, ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενέργεια και από πού έλαβε τη σχετική εντολή. «Για ποιον λόγο εμπλέκει η κυβέρνηση την Ελληνική Αστυνομία σε τέτοιους είδους έμμεσες ή άμεσες προπαγανδιστικές ενέργειες, υπέρ ή κατά πολιτικών θέσεων», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ στο Twitter

ratssss
Leave a Reply

Your email address will not be published.