Χορηγία του συλλόγου Πολυκάρπης στον σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Χορηγία του συλλόγου Πολυκάρπης στον σύλλογο ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πολυκάρπης θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν ακούραστα για την υλοποίηση της Γιορτής Μήλου Πολυκάρπης 2015.
Τον Μορφωτικό πολιτιστικό σύλλογο νέων Κουφαλίων «ο Αριστοτέλης», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αθύρων Πέλλας , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταβρύσου, τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Όμιλο Περδίκκα Ο Περδίκκας, τον Πολιτιστικό σύλλογο Εσωβάλτων Πέλλας «Ο Μεγας Αλέξανδρος» αλλά και όλους τους μουσικούς που μέσα από τους χορούς και τις μελωδίες τους μας ταξίδεψαν στη Θράκη στον Πόντο στην Ήπειρο και Μακεδονία.
Ευχαριστούμε επίσης την Τοπική Κοινότητα Πολυκάρπης, τον Δήμο Καστοριάς, την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, την Αναπτυξιακή Καστοριάς, Τον Κύριλλο Σαμαρά για τις υπέροχες Φωτογραφίες του, τον σεφ Διονύση Αλέρτα που μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του για την ζαχαροπλαστική και έκρινε τα γλυκά του διαγωνισμού, όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό γλυκού με βασικό υλικό το μήλο, όλες τις γυναίκες της Πολυκάρπης που μας έφεραν τις υπέροχες πίτες τους και τις προσφέραμε στους επισκέπτες της εκδήλωσης, όλες τις εταιρίες που με τις χορηγίες τους στήριξαν την εκδήλωση και τέλος όλους εσάς που με την παρουσία σας στην Γιορτή Μήλου Πολυκάρπης μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε.
Τέλος με απόφαση του Δ.Σ. όλα τα έσοδα από την πώληση των γλυκών του διαγωνισμού που ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ θα το προσφέρει στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Καστοριάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.