Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 3o RAID GREECE OFFROAD!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 3o RAID GREECE OFFROAD!

Την ευκαιρία να ζήσουν την ένταση και τις συγκινήσεις της συμμετοχής σε ένα offroadrallyθα έχουν και φέτος οι ερασιτέχνες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Το 3ο RAID GREECE OFFROADείναι γεγονόςκαι θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Μαΐου 2023 παράλληλα με τον αγώνα FIABaja και τον εθνικό αγώνα CrossCountryRally.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες off-roaders που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στοCrossCountryRally και Bajas ή απλώς να ζήσουν την μαγεία του offroadrallyμε του φίλους τους.

Το πρώτο πλήρωμα ήδη δήλωσε τη συμμετοχή τουαπό την πρώτη κιόλα ςμέρα των εγγραφών στις 15 Φεβρουαρίου, και θα ταξιδέψει από την Αγγλία για να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία! OHarry και η LorraineSherrard, θα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε αυτόν τον διεθνή «αγώνα εκτός δρόμου αντοχής» μήκους σχεδόν 1.000km που θα διεξαχθεί στα βουνά της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αφετηρία του αγώνα είναι η πόλη του Άργους Ορεστικού και στη διοργάνωση οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν με οποιοδήποτε όχημα, με κίνηση στους 2 ή 4 τροχούς ή SSV, αρκεί να μπορεί να… αντιμετωπίσει offroadδιαδρομές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο άτομα και με μέγιστο αριθμό τα τρίαμέλη.  Τουλάχιστον δύο μέλη του πληρώματος πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης.

Αντοχή – Διασκέδαση – Φιλία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το “RAIDGREECEOFFROAD”  που δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά μια διασκεδαστική  και απαιτητική δοκιμασία πλοήγησης  που θα προκαλέσει την αντοχή, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητές του πληρώματος  στην οδήγηση εκτός δρόμου αλλά συγχρόνως και  την ικανότητά επίτευξης της καθορισμένης χαμηλής Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (regularity) που θα πρέπει να επιτύχετε στις ειδικές διαδρομές.

Για τέσσερις ημέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά πάνω από 1.000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου, μέσα σε ορεινά δάση με υψόμετρο που φτάνει έως και 1.950 μέτρα και πεδινές εκτάσεις δίπλα σε υπέροχες λίμνες και ποτάμια.  Επίσης, για δύο ημέρες οι συμμετέχοντες του 3ουRAIDGREECEOFFROAD θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αλληλεπιδράσουν με άτομα από όλο τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Ζήστε,λοιπόν, για τέσσερις ημέρες την ατμόσφαιρα ενός διεθνούς αγώνα εκτός δρόμου και ανακαλύψτε μαζί μας τα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας 500 χλμ.Διαδρομών!
Ελάτε να συμμετέχετε με οποιοδήποτε offroadόχημα, αφού δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας αλλά για δοκιμασία πλοήγησης και επίτευξης Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (Regularity).

Κάντε την εγγραφή σας στο 3oRAIDGREECEOFFROAD μέχρι την  Παρασκευή 12Μάιου 2023!

Τρόπος εγγραφής:

➢ Επισκεφτείτε το www.rallygreeceoffroad.gr

➢ Επιλέξτε την ενότητα «RAID» και μετά «Εγγραφή»

➢ Κατεβάστε το έγγραφο της Φόρμας Συμμετοχής και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

➢ Στείλτε με email τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής στο info@rallygreeceoffroad.gr μαζί με τις φωτοτυπίες των απαραίτητων εγγράφων και το αποδεικτικό κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.