Χαραλαμπίδης: «Το μυαλό μου είναι στον Τύρναβο»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναμένει, όπως όλοι άλλωστε, την απόφαση της ΕΠΟ… εκφράζοντας την άποψη ότι ο Τύρναβος αξίζει να παραμείνει στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Θεσσαλών στην εφημερίδα «Ελευθερία»:

«Είμαι στη Ρόδο, αλλά το μυαλό μου βρίσκεται στον Τύρναβο. Το έχω πει και θα το επαναλάβω, ότι είναι κρίμα να μην μείνει αυτή η ομάδα στη Β΄Εθνική, καθώς εκπέμπει υγεία και υπάρχει συνέπεια στις υποχρεώσεις, σε αντίθεση με πολλές άλλες ομάδες της κατηγορίας που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. Περιμένω και εγώ το τι θα γίνει, καθώς άλλοι λένε ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις 3 Ιουλίου και άλλοι το αργότερο μέχρι τις 8 του μηνός.

Από την πλευρά μου στην περίπτωση που παραμείνει ο Τύρναβος στη Β’ Εθνική θα συζητήσω πρώτα με τον πρόεδρο Βασίλη Μπρέζα που είναι πάνω από όλα ένας εξαίρετος άνθρωπος και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω για του χρόνου. Έχω ακόμη δυο-τρεις προτάσεις από ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας, όμως θα μιλήσω πρώτα με τον Τύρναβο που μου φέρθηκαν άψογα. Και θα χαρώ ιδιαίτερα ανεξάρτηταΑΝ μείνω εγώ, αυτή η ομάδα να παίζει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την καινούργια σεζόν».

Από www.dokari.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.