Τα βραβεία του Αργείτικου Καρναβαλιού

Τα βραβεία του Αργείτικου Καρναβαλιού

Βραβεία 2016

Συνώνυμο της διασκέδασης και της παράδοσης κατέστη τις τελευταίες ημέρες το Άργος Ορεστικό με εκατοντάδες καρναβαλιστές όλων των ηλικιών να ξεχύνονται στους δρόμους και να γλεντούν με την ψυχή τους κατά το εορταστικό τριήμερο του Αργείτικου Καρναβαλιού.

Άφθονο το κέφι, ο χορός και το τραγούδι που επικράτησαν τελικά τόσο των καθημερινών δυσκολιών όσο και των χαμηλών θερμοκρασιών και μετατράπηκαν σε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Η αρχή έγινε με τα μπουλούκια το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς που κατέκλυσαν τις γειτονιές και στη συνέχεια την κεντρική πλατεία της πόλης και υποδέχθηκαν το 2016 με τον τρόπο που μόνο το Άργος Ορεστικό ξέρει.

Το εναρκτήριο σύνθημα της παρέλασης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού, με τη συμμετοχή να είναι για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή και τη σάτιρα και το χιούμορ των καρναβαλιστών να δείχνουν ότι η έμπνευση των Αργιτών δεν στερεύει ποτέ.

Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά ήταν η επισκεψιμότητα από άλλες περιοχές, γεγονός το οποίο αποδεικνύει τη φήμη που έχει λάβει πλέον το Αργείτικο Καρναβάλι, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το ιδιαίτερο έθιμο της Πατερίτσας, τη δεύτερη μέρα του Ιανουαρίου, κατά την οποία οι γυναίκες πήραν τον πρώτο λόγο και έδωσαν δυναμικό παρόν, διασκεδάζοντας για ώρες στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Για ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Άργους Ορεστικού θέλει να εκφράσει τις βαθιές ευχαριστίες του στους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες αλλά και όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του εορταστικού τριημέρου του Αργείτικου Καρναβαλιού.

παραμονή 1 (Medium) παραμονή 2 (Medium) παραμονή 3 (Medium) παραμονή 4 (Medium) παραμονή 5 (Medium) παραμονή 6 (Medium) παραμονή 7 (Medium) παρέλαση 1 (Medium) παρέλαση 2 (Medium) παρέλαση 3 (Medium) παρέλαση 4 (Medium) παρέλαση 5 (Medium) παρέλαση 6 (Medium) παρέλαση 7 (Medium) παρέλαση 8 (Medium) παρέλαση 9 (Medium) παρέλαση 10 (Medium) πατερίτσα 1 (Medium) πατερίτσα 2 (Medium) πατερίτσα 3 (Medium)

Leave a Reply

Your email address will not be published.