Παιχνίδια για να παίξετε με 3D Virtual Reality Glasses

Παιχνίδια για να παίξετε με 3D Virtual Reality Glasses

Πρόσφατα μπήκαμε κι εμείς στον χώρο της εικονικής πραγματικότητα δοκιμάζοντας κάποια VR Glasses και μπορούμε να πούμε πως στο μέλλον θα είναι από τα top gaming gadgets. Όλο και περισσότερο οι πωλήσεις αυξάνονται και περισσότεροι χρήστες αποκτούν το δικό του VR Headset.

Βρήκαμε μια σειρά από games που σίγουρα θα λατρέψετε:

Dead Zombies Survival VR

zomb

Ένα τρομακτικό game που δεν χρειάζεται χειριστήριο.. Απλά σημάδεψε τα ζόμπι και προσπάθησε να επιβιώσεις. Πολύ καλή εικόνα και γραφικά που μας εξέπληξαν.

 

Hardcode (VR Game)

Ένα από τα κορυφαία παιχνίδια αυτή τη στιγμή που μπορείτε να παίξετε με VR Headset. Το Hardcode είναι ένα 3rd person shooter παιχνίδι που με την βοήθεια κάποιου bluetooth controler σας δίνει την απόλυτη εμπειρία gaming. Εγώ προσωπικά χτύπησα στο τραπεζάκι του σαλονιού καθώς κόλλησα επί ώρες με αποτέλεσμα να χάσω τον προσανατολισμό μου!!

 

Zombiestan VR

zom

Ζούμε στην εποχή που το walking Dead κάνει πάταγο επομένως και τα παιχνίδια με zombie είναι δημοφιλή. Έτσι και στην κατηγορία VR θα βρείτε αρκετά του είδους. Το Zombiestan είναι από τα αγαπημένα μου καθώς με έναν controller μάχεσαι ανάμεσα στα zοmbie σε 4 διαφορετικά στάδια που σύντομα θα αυξηθούν. Επιλογή από διαφορετικά όπλα και  εύκολος χειρισμός ήταν από τα χαρακτηριστικά που με έκαναν να το λατρέψω.

 

VR Duck Hunt

duck

Πόσοι από εμάς λιώναμε το Duck Hunter σε κονσόλες τύπου polystation με πιστολάκι? Σίγουρα είμαστε πολλοί γιαυτό και πλέον κάτι ανάλογο κυκλοφόρησε και για Virtual Reality εμπειρία. Αρπάξτε την καραμπίνα σας και βουρ στις πάπιες.

 

Galaxy VR Cardboard Space FPS

Για τέλος σας άφησα κάτι πιο διαστημικό καθώς αν και όχι φαν του διαστήματος οφείλω να πω πως το συγκεκριμένο fps παιχνίδι μου άρεσε αρκετά. Αξίζζει να το δοκιμάσετε και τα γραφικά του θα σας εντυπωσιάσουν.

 

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβό εξοπλισμό για να παίξετε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητα και να ζήσετε την εμπειρία. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Shinecon Smartphone VR Headset με Bluetooth Τηλεχειριστήριο που βρήκαμε στο Mygad.gr και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Μην ξοδεύετε λοιπόν μια περιουσία ειδικά στην αρχή.

Techsmart.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.