Βουλευτίνα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και άνοιξε η γη και την κατάπιε (κυριολεκτικά)

Το βίντεο κόβει την ανάσα. Μια βουλευτίνα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους όταν εντελώς ξαφνικά άνοιξε η γη κάτω από τα πόδια της και τη ρούφηξε.

Η 40χρονη Ινδή βουλευτίνα βρισκόταν στην πόλη Γκουτζαράτ της Ινδίας και επιθεωρούσε κάποια δημόσια έργα, σαν μέλος του κοινοβουλίου. Αφού οι τοπικοί παράγοντες τελείωσαν την ξενάγηση τους, η βουλευτίνα ετοιμάστηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.

india1

Εκεί που μιλούσε, ακούστηκε ξαφνικά ένας υπόκωφος ήχος. Η κ. Πουνάμ, ένιωσε τη γη να τρέμει κάτω από τα πόδια της και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, το έδαφος υποχώρησε και η Ινδή βουλευτίνα έπεσε σε μεγάλος βάθος, μέσα στους υπονόμους που περνάνε κάτω από το δρόμο.

india3_3

Με την υποχώρηση του εδάφους έπεσαν μέσα στους υπόνομους και άλλοι άνθρωποι που βρισκόντουσαν δίπλα από τη βουλευτίνα. Αμέσως οι ψυχραιμότεροι κατάλαβαν τι είχε συμβεί και έσπευσαν μέσα στην ανοιχτή τρύπα για να βοηθήσουν τον κόσμο.

india4_2

Η βουλευτίνα χτύπησε τόσο από την πτώση όσο και από κάποια μπάζα που έπεσαν επάνω της. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Βομβάης όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: topontiki.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.