Κομοτηνή: Άνδρας επιχείρησε να βιάσει 8χρονο κορίτσι σε ασανσέρ

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κομοτηνής η σεξουαλική επίθεση ενός άγνωστου «δράκου» σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 8 χρόνων, μέρα- μεσημέρι και μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου κατοικεί το παιδί το οποίο επέστρεφε από το σχολείο.
Ο άγνωστος παιδόφιλος ακολουθούσε το κοριτσάκι από την στιγμή που σχόλασε το μεσημέρι της Τετάρτης και, όταν εκείνο μπήκε στην πολυκατοικία, το ακολούθησε και περίμενε να έρθει το ασανσέρ. Μπήκαν μαζί και ο δράστης πάτησε το κουμπί του τελευταίου ορόφου, προφανώς με σκοπό να οδηγήσει την ανήλικη στην ταράτσα. Όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε, της επιτέθηκε και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της κλείνοντάς της το στόμα.
Σύμφωνα με το inkomotini.gr, ένας επαγγελματίας που εργαζόταν στην πολυκατοικία κάλεσε τον ανελκυστήρα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σάτυρο που επιχειρούσε να κακοποιήσει το κορίτσι το οποίο είχε «παγώσει» από τον τρόμο.
Ο δράστης το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έχουν σαφή περιγραφή του από το θύμα και τον μάρτυρα και τον αναζητούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.