Βέροια: Σήμερα τα σημαντικά

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Βέροιας, μιας και σήμερα (29/6) θα αποφασιστεί το μέλλον της.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα ανοίξει ξανά την υπόθεση του αγώνα της ομάδας της Ημαθίας με τον Ολυμπιακό και συνολικά 17 άτομα της «Βασίλισσας του Βορρά», παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοίκηση, καλούνται να καταθέσουν ενώπιον του δευτεροβάθμιου οργάνου. Όπως όλα δείχνουν η απόφαση για τοΑΝ η Βέροια τιμωρηθεί ή όχι τελικά, θα αποφασιστεί εντός της ημέρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας την έφεση του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδ/κών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, Γεν. Αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, Προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, με την υπ΄αριθμ. 62/22-6-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά αυτές. Δέχεται κατ΄ ουσίαν την έφεση, όσον αφορά την εφεσίβλητη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, ως προς τα αναφερόμενα στο σκεπτικό λόγο της. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση ως προς αυτή, κρίνει νόμιμη την πειθαρχική αγωγή και ως προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ κατά τα αναφερόμενα στο σκεπτικό. Αναβάλλει κατά τα λοιπά την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ουσίας της υπόθεσης ως προς τους εφεσιβλήτους. Διατάσσει την επανάληψη της συζήτησης της υποθέσεως προκειμένου κατά τη νέα συζήτηση αυτής στις 29-6-2015 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 11 πΜ., να κληθούν και να εξετασθούν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, οι παρακάτω:

1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
2) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΕΑΣ
3) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΦΕΣ
4) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
5) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
6) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ
7) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ
8) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
9) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
10) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ
11) ΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
12) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΙΦΛΙΔΗΣ
13) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
14) ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΤΣΑΣ
15) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ
16) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΝΑΡΗΣ
17) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ».

πηγή: www.dokari.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.