Μήνυμα του Ζήση Τζηκαλάγια για τις εκλογές

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook έστειλε ο υποψήφιος της Ν.Δ. στην Καστοριά Ζήσης Τζηκαλάγιας το μήνυμα του στους πολίτες της Καστοριάς. Σύμφωνα με τον κ. Τζηκαλάγια: «Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 οι Έλληνες πολίτες θα ξαναψηφίσουν. Η χώρα μας παραπαίει. Η οικονομία στο ναδίρ. Η κοινωνική συνοχή διασαλεύεται και από την ανεξέλεγκτη είσοδο δύστυχων προσφύγων αλλά και επικίνδυνων λαθρομεταναστών. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ισχυρή, συγκροτημένη πολιτική δύναμη που αποτελεί εγγύηση για το αύριο. Αρθρώνει καθημερινά πειστικό λόγο και ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Ψήφος στη Ν.Δ. σημαίνει ελπίδα αλλά και βεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών μας».

Αναλυτικά το μήνυμα:
«Μετά την πτώση της Δικτατορίας και την τραγωδία της Κύπρου το 1974, η Ν.Δ. με τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ανόρθωσε την Ελλάδα και την κατέστησε το 1981 ισότιμο μέλος της τότε ΕΟΚ. Το 1989-90 η Ν.Δ. συμμάχησε με την τότε Αριστερά για να επανορθώσει την πατρίδα, αλλά η πορεία το 1993 διακόπηκε βίαια. Το 2004 ξεκίνησε εκ νέου η προσπάθεια επανίδρυσης του κράτους, αλλά το 2009 με τον εκβιασμό της μη ψήφισης Προέδρου της Δημοκρατίας η τιτάνια προσπάθεια δεν τελεσφόρησε. Αυτό αποτέλεσε την απαρχή των νέων δεινών για τον τόπο με σημειολογική αφετηρία τον εγκλωβισμό της χώρας στο πρώτο μνημόνιο από τον ανεκδιήγητο τότε πρωθυπουργό τον Μάιο του 2010. Ήταν πάλι η Ν.Δ. το 2012 που έχοντας τον πρώτο ρόλο στην αρχή σε τρικομματική και μετά σε δικομματική κυβέρνηση άρχισε να γράφει την ιστορία του απεγκλωβισμού από τα μνημόνια. Τέλος του 2014 τα πρώτα δείγματα της θετικής πορείας άρχισαν να γίνονται αντιληπτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως διαβλέποντας πως θα έχανε το πλεονέκτημα από την επιτυχή έκβαση, οδήγησε την χώρα σε άκαιρες και άχρηστες Εκλογές στις 25-01-2015. Σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο φθάνοντας στην «ώρα μηδέν» έστησε το δημοψήφισμα της 5-07-2015 που τίποτε δεν θα εξυπηρετούσε. Το τρίτο και σκληρότερο όμως μνημόνιο αποτελεί πλέον πραγματικότητα.
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 οι Έλληνες πολίτες θα ξαναψηφίσουν. Η χώρα μας παραπαίει. Η οικονομία στο ναδίρ. Η κοινωνική συνοχή διασαλεύεται και από την ανεξέλεγκτη είσοδο δύστυχων προσφύγων αλλά και επικίνδυνων λαθρομεταναστών. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη ισχυρή, συγκροτημένη πολιτική δύναμη που αποτελεί εγγύηση για το αύριο. Αρθρώνει καθημερινά πειστικό λόγο και ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΙΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Ψήφος στη Ν.Δ. σημαίνει ελπίδα αλλά και βεβαιότητα για το μέλλον των παιδιών μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.