Το Twitter ξεχωρίζει σε ένα μοναδικό βίντεο τις ειδήσεις που μας επηρέασαν περισσότερο μέσα στο 2015

Το Twitter ξεχωρίζει σε ένα μοναδικό βίντεο τις ειδήσεις που μας επηρέασαν περισσότερο μέσα στο 2015

Ήρθε αυτή η εποχή του χρόνου όπου τα κοινωνικά δίκτυα κάνουν τον απολογισμό τους και, λίγες μέρες πριν τον ερχομό του νέου έτους, δημιουργούν ολιγόλεπτα, υπέροχα βίντεο μέσα στα οποία συγκεντρώνουν όλα τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο πρώτος απολογισμός του 2015 έρχεται από το Twitter, το οποίο πριν λίγες ώρες δημοσίευσε το δικό του βίντεο με τα γεγονότα που απασχόλησαν περισσότερο τους χρήστες του τους τελευταίους 12 μήνες -όσα τους ενέπνευσαν, τους επηρέασαν, τους συγκίνησαν και τους παρακίνησαν. Το βίντεο ξεκινά, φυσικά, με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και το #JeSuisParis και φτάνει μέχρι την γενναία εμφάνιση της Caitlyn Jenner στο παγκόσμιο κοινό.

Εκτός από το βίντεο, στην αποκλειστικά αφιερωμένη σελίδα του Twitter για το 2015 μπορείτε να δείτε τις ειδήσεις που αγαπήθηκαν περισσότερο τη χρονιά που πέρασε, τις ειδήσεις που είχαν τα περισσότερα retweets, τις νέες (διάσημες) φωνές που μπήκαν στο Twitter μέσα στη χρονιά και τα top trends του 2015.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.