Τσίπρας: Σημασία έχει ακόμα κι όταν σε ρίξουν να σηκωθείς

 

«Δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο που έδιωξε ο λαός τον Γενάρη να επιστρέψει τώρα από το παράθυρο, στις 20 Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε οριστικά με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο, ξεκινάμε μαζί την μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε την Ελλάδα από το βαθύ χαντάκι που την έριξαν οι πολιτικοί και τα κόμματα του χτες», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από την πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

«Ζητάμε καθαρή και ισχυρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με το χτες, να ξεκινήσουμε τη μεγάλη πορεία για να κερδίσουμε το αύριο», υπογράμμισε.

Απαντώντας στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη που, όπως είπε, προσπαθεί να πείσει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Ε λοιπόν δεν σφάξανε». Και τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε συγκυβέρνηση κουρελού, σε συγκυβέρνηση ζόμπι, δεν μπαίνει, «ας βρουν κάποιον άλλον να βάλουν».

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούμε όταν πέφτουμε να σηκωνόμαστε και να συνεχίζουμε τη μάχη» ενώ τόνισε πως «σημασία έχει ακόμα κι όταν σε ρίξουν να σηκωθείς και να συνεχίσεις τη μάχη». Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας πως στις 20 του Σεπτέμβρη ξεμπερδεύουμε με το παλιό και κερδίζουμε το αύριο.

Δεν θα μας λυγίσουν, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν πράξη τα σχέδια τους για αριστερή παρένθεση . Δεν θα μας λυγίσουν γιατί μπροστά μας έχουμε νέους αγώνες, νέες προκλήσεις νέες μάχες. είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Θα ξεκολλήσουμε την πατρίδα από τη λάσπη , μπροστά μας είναι η ελπίδα, και δεν θα αφήσουμε το παλιό κατεστημένο να επιστρέψει», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ομιλία του ο  Αλέξης Τσίπρας, άνοιξε την πρώτη, μεγάλη προεκλογική του ομιλία στο λεκανοπέδιο της Αττικής και συγκεκριμένα στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.