Με 93,54% επανεκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Με 93,54% επανεκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Με το συντριπτικό ποσοστό 93,54% επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο 2.926, ψήφισαν 2.758, από τα οποία έλαβαν:

Αλέξης Τσίπρας: 2.548

Λευκά: 176

‘Ακυρα: 34

Ο Αλέξης Τσίπρας επανεκλέγεται πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 93,54% επί του συνόλου των εγκύρων.

Δυναμική πρωτιάς για Φίλη, Σκουρλέτη, Τσακαλώτο

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής οι υπουργοί Νίκος Φίλης, Ευκλείδης Τσακαλώτος και Πάνος Σκουρλέτης βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ενώ ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Νίκος Παππάς, έρχεται σε χαμηλότερη θέση, πάντα εντός της πρώτης δεκάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής είχαν καταμετρηθεί περίπου τα δύο τρίτα των ψηφοδελτίων και η διαδικασία της καταμέτρησης αναμενόταν να ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναφορικά με τη δύναμη που καταλαμβάνει η κάθε τάση (Ενωτική Κίνηση, 53, Μπαλάφας) υπάρχουν εκτιμήσεις ότι θα προκύψουν εκπλήξεις.

Τσίπρας: Aνανέωση ευθύνης η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου, είναι ανανέωση ευθύνης για έναν ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, πιο συλλογικό, πιο αποτελεσματικό στις δύσκολες μάχες που μας περιμένουν, για μια Ελλάδα της δικαιοσύνης και της προκοπής».

Αυτό τονίζει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου του κόμματος.

topontiki.gr, avgi.gr

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.