Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα σε Βέροια, Κατερίνη και Ξάνθη

Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα σε Βέροια, Κατερίνη και Ξάνθη

Περισσότερα από 500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν και κατέσχεσαν χθες το μεσημέρι, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αστυνομικοί σε Κατερίνη και Βέροια. Ειδικότερα, χθες συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 31χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 260 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Επίσης χθες στη Βέροια, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 72χρονη ημεδαπή, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Επίσης, συνελήφθη χθες , σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο κατάστημά του δράστη, εντόπισαν και κατάσχεσαν 477 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.