Κατά μέτωπο επίθεση Γ. Τσακιρίδη σε διοικούντες της Καστοριάς: Κατάλαβα πόσο ακατάλληλος και άχρηστος ήσουν να διοικήσεις αυτό τον τόπο

Κατά μέτωπο επίθεση Γ. Τσακιρίδη σε διοικούντες της Καστοριάς: Κατάλαβα πόσο ακατάλληλος και άχρηστος ήσουν να διοικήσεις αυτό τον τόπο

Με μια διπλή ανάρτηση του στο facebook ο πρόεδρος της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», Ιωάννης Τσακιρίδης επιτέθηκε στον Δήμαρχο Καστοριάς (;) (παρόλο που δεν τον κατονομάζει) καταλογίζοντας του αδυναμία να διοικήσει την πόλη. Μάλιστα εκφράζει την έκπληξή του στο ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος.

Οι δύο δημοσιεύσεις:

“Μια μέρα σου έθεσα μια απλή ερώτηση και τότε κατάλαβα πραγματικά, ότι μας είχες ξεγελάσει όλους μας και ότι δεν υπήρχε πλέον καμιά προοπτική να γίνει κάτι αξιόλογο σε αυτό τον τόπο. Η ερώτηση είχε ως εξής: “από όλους αυτούς τους ανθρώπους που τοποθέτησες σε έμμισθες θέσεις διοικητικές, τεχνικές κλπ κλπ με δική σου απόφαση και βούληση, ήρθε μια μέρα ένας στο γραφείο σου να σου πει ότι έχει ένα όραμα, ή ένα όνειρο ζωής ή μια πολύ καλή ιδέα να δημιουργήσει κάτι σε αυτό τον τόπο;” και τότε μου απάντησες τουλάχιστον με ειλικρίνεια, την οποία ως ένα σημείο την εκτίμησα “Τσακιρίδη δεν θα σου πω ψέματα, δεν ήρθε κανείς”. Τότε κατάλαβα πόσο ακατάλληλος και άχρηστος είσουν να διοικήσεις αυτό τον τόπο. Πως κατώτερος των περιστάσεων εσύ που με την δική σου ανοχή έβαλες και βόλεψες ανθρώπους χωρίς καμιά ευαισθησία για τον τόπο μας. Για αυτή σου την κοροϊδία αν δεν καταφέρει να σε τιμωρήσει ο ίδιος κόσμος που σε εξέλεξε εύχομαι να το κάνει ο ίδιος ο Θεός, και πίστεψέ με οι πρώτοι έσσονται έσχατοι και οι έσχατοι πρώτοι… see you”.

“Την ίδια μέρα σου έθεσα και μια δεύτερη ερώτηση, της οποίας η απάντηση μου έδωσε να καταλάβω ότι έχω ένα κάνω με έναν κοινό τσαρλατάνο και απατεώνα. “Σε ρώτησα το έξης: Πως βλέπεις τα πράγματα για τις επόμενες εκλογές; και μου απάντησες κυνικά “Θα ξανακατέβω”… εφ’ όσον αιφνιδιάστικα σε ρώτησα πως κατέληξες σε αυτή την απόφαση καθώς είχες πει σε όλους ότι ήταν η τελευταία σου ενασχόληση με τα κοινά και ήθελες να αφήσεις πίσω σου ένα καλό όνομα και τότε μου απάντησες ως εξής. “Το θέμα είναι διαχειριστικό όμως πέραν τούτου είναι όπως ο τσομπάνης με τα πρόβατα, αν φύγει ο τσομπάνης, τα πρόβατα σκορπίζουν και τα τρώει ο λύκος”. Εμείς για σένα που σε στηρίξαμε και σε πιστέψαμε είμασταν τα πρόβατα, όπως και αποδείχτηκε, να ξέρεις όμως μέσα σε αυτά τα πρόβατα είχες και έναν λέοντα και στο εξής τα υπόλοιπα πρόβατα που είχες θα μεταμορφωθούν και αυτά σε λέοντες, θα φροντίσω ο ίδιος προσωπικά…”.

1 2

3

Νωρίτερα και αναφερόμενος στη δημιουργία Φιλαρμονικής ο κ. Τσακιρίδης ανέφερε:

“Η φιλαρμονική της Καστοριάς θα γίνει ακόμα και αν χρειστεί να γίνω επαίτης για να μαζέψω και να αγοράσω τα μουσικά όργανα γιατί έχω πραγματικό ενδιαφέρον και όραμα για τον τόπο μου. Είχατε την δυνατότητα και δεν με βοηθήσατε γιατί εκτός απο ανίκανοι, είστε και υπέρμαχοι του μηδενισμού. Κοροιδέψατε όλον τον κόσμο. Τώρα ξέρω ποίοι είστε και τι σχεδιάζετε. Δεν σας έχω καμία ανάγκη. Το νου σας…. θα επιστρέψω πιο ισχυρός…”

4

Leave a Reply

Your email address will not be published.