Τρόμος σε σχολική παράσταση: Μαθητές τραυματίστηκαν σε παράσταση του “Φονικού κουρέα της οδού Φλυν”

Τρόμος σε σχολική παράσταση: Μαθητές τραυματίστηκαν σε παράσταση του “Φονικού κουρέα της οδού Φλυν”

Πανικός κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Sweeney Todd” ( Ο φονικός κουρέας της οδού Φλυν) που ανέβασε σχολείο του Auckland στη Νέα Ζηλανδία μετά από τον τραυματισμό δύο 16χρονων οι οποίοι τραυματίστηκαν από το ξυράφι.

Πλήθος κόσμου είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του κολεγίου Saint Kentigern όπου οι μαθητές ανέβασαν το περίφημο μιούζικαλ στο οποίο ο αιμοδιψής κουρέας της Fleet Street σκότωνε τους πελάτες του κόβοντάς τους τον λαιμό και στη συνέχεια πουλούσε τα πτώματα στο μαγαζί της κυρίας Lovett με τις “νόστιμες” κρεατόπιτες.

Όταν όμως ήρθε η στιγμή που ο Sweeney Todd άρχισε να κόβει τον λαιμό των πελατών του, τότε όλα άλλαξαν. Παντού πετάχτηκαν αίματα… όμως αυτό δεν ήταν στα πλαίσια της παράστασης.

“Είχαμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα”, δήλωσε ο υπεύθυνος του κολεγίου, Steve Cole, σύμφωνα με τον Independent. “Τα ίδια τα παιδιά ήθελαν να χρησιμοποιηθούν αληθινές φαλτσέτες. Είχαμε φροντίσει όμως να τις τυλίξουμε με σελοφάν και να μην είναι κοφτερές. Δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση για το τι συνέβη και τραυματίστηκαν τα παιδιά”.

Οι μαθητές πήραν εξιτήριο από νοσοκομείο του Auckland, ωστόσο οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.