Τρίχρονος έπεσε στο κενό από τον 15ο και ως εκ θαύματος επέζησε (Photos)

Από θαύμα είναι ζωντανός τρίχρονος στην κινεζική επαρχία Jiangsu, που έπεσε από τον 15οόροφο πολυκατοικίας. Ο Qiqi διέφυγε της προσοχής των γονιών του, οι οποίοι τον βρήκαν έντρομοι να κρέμεται από το παράθυρο του διαμερίσματός τους, όπου είχαν μετακομίσει λίγες μέρες πριν το ατύχημα.

Το παιδί προσγειώθηκε ως εκ θαύματος σε ένα στρώμα γρασιδιού τριών μέτρων μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας, που είχε μαλακώσει εξαιτίας της πρόσφατης βροχής.

Ο τρίχρονος βρέθηκε αναίσθητος από τον φύλακα της πολυκατοικίας και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, αν και η μητέρα του ήταν σίγουρη ότι είχε σκοτωθεί.

Ο Qiqi επέζησε αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς διαγνώστηκε με κατάγματα στο κρανίο, στη λεκάνη και στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο δεξί του πνεύμονα και στους νεφρούς. Οι γιατροί δεν είναι ακόμα σίγουροι ότι θα αναρρώσει τελείως.

«Είναι πραγματικό θαύμα. Αν είχε πέσει 10 ή 15 εκατοστά μακριά από το γρασίδι, θα είχε προσγειωθεί στο τσιμέντο», λέει ανακουφισμένη η μητέρα του τρίχρονου Qiqi.

Πηγή: Daily Mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.