Συγκέντρωση παιχνιδιών από τον Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Ράδιο Καστοριά 91,5 fm

Συγκέντρωση παιχνιδιών από τον Σύλλογο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Ράδιο Καστοριά 91,5 fm

Ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε συνεργασία με το Ράδιο Καστοριά 91,5 fm, θα συγκεντρώσει παιχνίδια για να μοιραστούν στα παιδιά που φέτος δε θα μπορέσουν να πάρουν δώρα.

Παρακαλούνται λοιπόν,  οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων, όσα παιχνίδια τους είναι σε καλή κατάσταση και δεν τα χρησιμοποιούν πλέον, να τα φέρουν στα σχολεία μέχρι την Τετάρτη 16-12. Από εκεί οι υπεύθυνοι του ραδιοφωνικού σταθμού θα τα συγκεντρώσουν στις 16 και στις 17/12 και σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 20-12 θα παραδοθούν στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, η οποία με τη σειρά της θα τα προωθήσει στις υπηρεσίες την κοινωνικής πρόνοιας, για να μοιραστούν καταλλήλως. Στην εκδήλωση αυτή, που θα γίνει στο εμπορικό κέντρο, θα είναι καλεσμένα όλα τα παιδιά.

Για το λόγο αυτό, καλούνται οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων, την Παρασκευή 11/12 να ενημερώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών τους μονάδων και να αναρτήσουν την αφίσσα.

Τη Δευτέρα 14/12 να ενημερώσουν τηλεφωνικά τον πρόεδρο του Συλλόγου (2467072250) για τη συμμετοχή τους, ώστε να οργανωθεί καλύτερα ο τρόπος συλλογής των παιχνιδιών.

Ευελπιστούμε ότι θα συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία για να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε όλα τα παιδιά!

sygkentrosi paixnidion

Leave a Reply

Your email address will not be published.