Χριστούγεννα με ένα μαγικό κλικ στο toys-shop.gr!

Χριστούγεννα με ένα μαγικό κλικ στο toys-shop.gr!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, τα δέντρα στολίζονται και τα παιδιά μετράνε τις μέρες για να ανοίξουν τα δώρα με τα καινούρια τους παιχνίδια. Και στο ρόλο του… Άγιου Βασίλη για φέτος μπαίνει το toys-shop.gr, ο παράδεισος των παιδιών, αλλά και της μαμάς και του μπαμπά λόγω… τιμής. Στο toys-shop.gr θα βρείτε παιχνίδια, βιβλία, σχολικά, επώνυμα βρεφικά είδη, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς πάντα με την εγγύηση ποιότητας και χαμηλότερης τιμής του toys-shop.gr.

Μέλος του ομίλου ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ που διατηρεί και 2 πολυκαταστήματα σε Δράμα και Ξάνθη, συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ. και με πάνω από 10 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο με πάνω από 100.000 ευχαριστημένους πελάτες, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να βρουν το αγαπημένο παιχνίδι του παιδιού ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα και ανάμεσα σε 400 επώνυμες μάρκες όπως Barbie , Mattel , Hasbro, Playmobil, Lego, Perego, Chicco, Sony

Με ένα κλικ στο site στο toys-shop.gr βρίσκεται το αγαπημένο παιχνίδι των μικρών μας φίλων και άμεσα έρχεται στην πόρτα σας! Και φυσικά με εγγύηση χαμηλότερης τιμής που ισχύει για 20 ημέρες μετά την αγορά και με επιστροφή της διαφοράς για κάθε προϊόν το οποίο υπάρχει στον ανταγωνισμό φθηνότερο.

Στο toys-shop.gr που εκτός από τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε βρεφικά είδη, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, ρηλάξ, λίκνο κλπ., μπορείτε να ψωνίσετε και με έως 10 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας!

Μπειτε στην μεγάλη παρέα μας στο facebook και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς του Toys Shop με ένα κλικ ΕΔΩ

Καλά Χριστούγεννα με πολλά πολλά παιχνίδια και ατελείωτα χαμόγελα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.