Τούντορ: Όποιος δεν μπορεί, να πάει για μπαλέτο

Τούντορ: Όποιος δεν μπορεί, να πάει για μπαλέτο

Αφού ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την γκέλα με τον Παναιτωλικό, ο Ίγκορ Τούντορ ξέσπασε για πρώτη φορά τόσο… έντονα!
Ο Κροάτης κόουτς του Δικεφάλου του βορρά έκανε λόγο για παίκτες που δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει, «προέτρεψε» όποιον δεν μπορεί να… πάει για μπαλέτο, αναφέρθηκε στη «γαμ…νη χημεία» που δεν υπάρχει, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος… αντέχει και φανερά εκνευρισμένος από την κατάσταση που ‘χει διαμορφωθεί, σηκώθηκε κι έφυγε προτού ολοκληρωθεί η μετάφραση στα τελευταία λόγια του!
Είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης τεχνικός: Για την υπομονή του κόσμου που εξαντλείται: «Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να είμαστε άνδρες, να σταθούμε στα πόδια μας και να βγούμε στο γήπεδο. Τους λέω και μέσα στα αποδυτήρια, ότι εγώ πρώτος πρέπει να το διαχειριστώ. Όλα καταλήγουν εκεί. Ότι πρέπει να είμαστε πρώτα άντρες και μετά ποδοσφαιριστές. Κανένας δεν πρέπει να προστατέψει κανέναν. Από ποιον να τους προστατέψει; Αν κάποιος δε μπορεί να αντέξει την πίεση, ας πάει στο μπαλέτο… Η ας πάει στη δεύτερη κατηγορία, με εμένα πρώτο. Ολη αυτή η ιστορία με το ποιος θα αναλάβει την ευθυνη με έχει κουράσει. Δεν έχει να κάνει με τον προπονητή, με το σύστημα… Πρέπει να είμαστε πρώτα άνδρες. Κουραστήκαμε να ψάχνουμε δικαιολογίες για το τι φταίει…».

Leave a Reply

Your email address will not be published.