Τον έπιασε η γυναίκα του να καπνίζει στα κρυφά μέσω… Google Street View

Μπορεί να έλεγε στη σύζυγό του ότι έχει κόψει το κάπνισμα, ωστόσο υπολόγισε χωρίς… το Google Street View.

Ο Ντόνι Ράιντινγκ από το Ουίραλ της βορειοδυτικής Αγγλίας είχε υποσχεθεί στους γιατρούς και τη σύζυγό του Τζούλι ότι θα σταματήσει να καπνίζει, καθώς και ότι θα βελτιώσει τη διατροφή του, μετά από κάποιο καρδιακό επεισόδιο.

Ωστόσο, αν και για ένα χρονικό διάστημα έδειχνε να τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες, ο κ. Ντόνι άρχισε να καπνίζει και πάλι στα κρυφά, με την τεχνολογία όμως να τον προδίδει, σύμφωνα με την εφημερίδα Liverpool Echo.

Η σύζυγός του είχε αρχίσει να έχει κάποιες υποψίες, με την περιήγησή της μέσω της εφαρμογής της Google στους δρόμους της περιοχής να είναι αποκαλυπτική.

Ο κ. Ντόνι συνελήφθη από το όχημα της Google να κρατά ένα τσιγάρο, με την κ. Τζούλι να δηλώνει ότι δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο σύζυγός της καπνίζει στα κρυφά.

Μπορεί, σύμφωνα με τον Independent, η φωτογραφία να έχει αντικατασταθεί από μία νεότερη στην εφαρμογή της Google, ωστόσο μπορεί κανείς να δει τα «αποδεικτικά στοιχεία» βλέποντας παλιότερες εικόνες της περιοχής.

Το σίγουρο είναι πως όσοι καπνίζουν στα κρυφά θα είναι πλέον πιο προσεκτικοί, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.