Το X Fest στην λίμνη της Καστοριάς αναβάλλεται, σύντομα νέα ημερομηνία!

To 1o Χ Fest, που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου, στη λίμνη της Καστοριάς, δυστυχώς αναβάλλεται λόγω των τελευταίων γεγονότων και της όλης κατάστασης που επικρατεί, εν όψη του δημοψηφίσματος.

Το Ομίχλη Crew, η ομάδα που διοργανώνει το 1o Χ Fest δήλωσε:

Θέλουμε να κατανοήσετε πως περιμέναμε και εμείς πάρα πολύ αυτή τη μέρα, όπου το 1ο X Fest θα ξεκινούσε για πρώτη φορά, γι’αυτό και λίγε μέρες πριν, πήραμε τη γρήγορη απόφαση να το κάνουμε, όπως και να’χει. Αυτό όπως, όπως απεδείχθη ήταν λάθος, γιατί καταλάβαμε πως έτσι δεν θα προσφέρουμε ούτε στη χώρα μας και σίγουρα δεν θα πετύχουμε τον σκοπό μας, οποίος δεν είναι άλλος από τον περάσετε εσείς καλά.

xfest

Θα περιμένουμε λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα και θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του φεστιβάλ, ελπίζοντας πως έτσι θα βοηθήσουμε και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και θα κάνουμε ό,τι περνάει από χέρι μας για να προσφέρουμε σε αυτήν.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως έχουμε και περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να περάσουμε καλά το διήμερο, αλλά και να δείξουμε πως η Ελλάδα μπορεί και κάνει όμορφα πράγματα

http://beater.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.