Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ξένη σειρά
«Gran Hotel» Alpha, 01.00
Η ανεύρεση ενός γυναικείου άψυχου σώματος. Ενα δαχτυλίδι γάμου περασμένο στο χέρι της, θα αποκαλύψει δυστυχώς την ταυτότητά της στα μάτια του Αντρές, που δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του. Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο οδυνηρή για τον Αντρές, αφού οδηγείται στη φυλακή, όπου σύντομα θα τον επισκεφθεί ο Χούλιο και η παρέα του.

Ξένες ταινίες
«X-MEN, η αρχή: Γούλβεριν»
(X-MEN origins: Wolverine) Star, 22.00
Ο Χιου Τζάκμαν επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε διάσημο, αυτόν του Wolverine: του ατίθασου πολεμιστή με τις γενετικά ενισχυμένες αισθήσεις, που συγκρίνονται μόνο με αυτές των ζώων, και τις πρωτοφανείς θεραπευτικές ικανότητες που μπορούν να γιατρεύουν οποιοδήποτε τραύμα. Η ταινία εκτυλίσσεται χρόνια πριν ο Γούλβεριν ενωθεί με τους X-Men, την περίοδο που δούλευε ως επαγγελματίας δολοφόνος. Η πλοκή του έργου είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν του διάσημου σούπερ ήρωα. Το «X-Men, η αρχή: Γούλβεριν», όπως δηλώνει και ο τίτλος, είναι η ευκαιρία για τους απανταχού φαν των γνωστών κόμικς της Marvel να γνωρίσουν την καταγωγή και τις ρίζες του αγαπημένου τους ήρωα. (ΗΠΑ, 2009, 97′)

«Ο φρουρός των συνόρων»
(The Shepherd) Mega, 23.00
Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι ένας πρώην αστυνομικός, ο Τζακ Ρομπιντό, που υπηρετεί ως φρουρός των συνόρων του Μεξικό. Ενα αδίστακτο καρτέλ ναρκωτικών σχεδιάζει να περάσει από τα σύνορα ένα φορτίο ηρωίνης αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Τζακ είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τη σκοτεινή αυτή επιχείρηση. Για αυτόν είναι προσωπική υπόθεση καθώς η κόρη του έχασε τη ζωή της από υπερβολική δόση. Μόνος εναντίον όλων θα αντιμετωπίσει αποστολές αυτοκτονίας, σαδιστικά βασανιστήρια και διεφθαρμένους αξιωματούχους. (ΗΠΑ, 2008, 95′)
Πηγή: tovima.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.