Σκέφτεστε να φύγετε από την Ελλάδα; Το Teleport βρίσκει τις καλύτερες χώρες για τη ζωή που επιθυμείτε

Σκέφτεστε να φύγετε από την Ελλάδα; Το Teleport βρίσκει τις καλύτερες χώρες για τη ζωή που επιθυμείτε

Έχετε απηυδήσει με όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχετε αρχίσει να σκέφτεστε σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε τη χώρα προς αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής στο εξωτερικό; Κοιτάξτε, θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως δεν σας καταλαβαίνουμε. Ωστόσο καλό θα ήταν να το σκεφτείτε σοβαρά πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, καθώς κανείς δεν σας εγγυάται πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ευκολότερα σε μια άλλη χώρα.

Ευτυχώς για όλους μας, το Teleport είναι εδώ για να μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη απόφαση, παρουσιάζοντάς μας σε μια υπέρ-αναλυτική λίστα τις πιο κατάλληλες πόλεις προς μετανάστευση στον κόσμο, σύμφωνα με τα προσωπικά, εργασιακά, οικονομικά, στεγαστικά και γενικότερα κοινωνικά κριτήρια του καθενός.

Το Teleport είναι μια νέα δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή της οποίας η δουλειά είναι «να εξερευνήσει τις καλύτερες πόλεις βάσει των προσωπικών σας προτιμήσεων», όπως αναγράφεται στο site της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε εγγραφή με το email σας και έπειτα να συμπληρώσετε τις προτιμήσεις σας στην λίστα που παρουσιάζεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης, όπως το επιθυμητό ενοίκιο κατοικίας, το βιωτικό επίπεδο, το επίπεδο εκπαίδευσης, τα ποσοστά εγκληματικότητας, το αναπτυξιακό επίπεδο των startup επιχειρήσεων κ.ο.κ.

teleport app

Έπειτα το Teleport θα αξιολογήσει τις προτιμήσεις σας και θα σας παρουσιάσει μια αρχική λίστα με τις ιδανικότερες πόλεις που μπορούν, ίσως, να γίνουν το επόμενο σπίτι σας. Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή θα υπολογίσει και τα λεφτά που θα ξοδεύετε μηνιαίως -αλλά και αυτά που θα εξοικονομείτε- αν μετακομίσετε σε μία από αυτές τις πόλεις. Μάλιστα αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα και να μετοικίσετε σε κάποια από αυτές τις πόλεις (ή και σε οποιαδήποτε άλλη), το Teleport προσφέρεται, με κάποια αμοιβή φυσικά, να σας βοηθήσει να βγάλετε την απαραίτητη βίζα ή να βρείτε δουλειά.

Απλά αν είστε δημοσιογράφος ή συγγραφέας φροντίστε να αλλάξετε επάγγελμα, καθώς το Teleport δεν έχει τα προαναφερθέντα στην αντίστοιχη λίστα επιλογής ειδικοτήτων. Μπορεί να θέλει να μας πει κάτι με αυτό.

Πηγή: Νάγια Κωστιάνη/ http://www.huffingtonpost.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.