Το Rally Greece Offroad στο Παγκόσμιο Κύπελλο Bajas το 2024!

Το Rally Greece Offroad στο Παγκόσμιο Κύπελλο Bajas το 2024!

Το Άργος Ορεστικό στο επίκεντρο του Παγκόσμιου Motorsport!

 

Μετά τις επιτυχείς διοργανώσεις του Rally Greece Offroad τα προηγούμενα έτη για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, ο Δήμος Άργους Ορεστικού και οι οργανωτές της εκδήλωσης έθεσαν ως απώτερο στόχο την ένταξη του αγώνα στο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Bajas.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο της Διεθνούς Ομοσπονδίας θα δημοσιοποιήσει το πρόγραμμα των αγώνων για το 2024 στις 19 Οκτωβρίου και αναμένεται να ανακοινώσει ότι ο αγώνας μας θα είναι πλέον ένας από τους 8 αγώνες που θα προσμετρούν στο «FIA WORLD BAJAS CUP»!

Οδηγοί όπως ο Sebastian Loeb και ο Nasser Al-Attiyah αλλά και εργοστασιακές ομάδες, όπως η ΤΟΥΟΤΑ, PRODRIVE, MINI συμμετέχουν σε αγώνες του θεσμού, προσδίδοντας δημοσιότητα και θέαμα παγκοσμίου επίπεδου.

Το Άργος Ορεστικό σε συνεργασία με τους οργανωτές δούλεψε μεθοδικά και αποτελεσματικά για την επίτευξη του στόχου. Ήδη από το 2022 είχε βάλει τα θεμέλια με τη κατασκευή του πρότυπου κτιρίου διοίκησης του Rally Greece Offroad, για το οποίο καθοριστική ήταν η συμβολή του υπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που κάλυψαν το σύνολο της δαπάνης.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού επενδύει σταθερά, με σχέδιο και όραμα, σε πρωτοπόρες δράσεις εξωστρέφειας, ώστε να καταστήσει τον τόπο μας πρωταγωνιστή στον αθλητισμό και τον τουρισμό. Πλέον, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.