Το “Περίπου” και η Steve. W. Agency φέρνουν για πρώτη φορά τις “48 ώρες” στην Καστοριά

Το “Περίπου” και η Steve. W. Agency φέρνουν για πρώτη φορά τις “48 ώρες” στην Καστοριά

Το πετυχημένο συγκρότημα έρχεται για μία εμφάνιση «φωτιά» στο καλύτερο μαγαζί της πόλης! Την Κυριακή 24 Ιουλίου, στο «Περίπου» και στις 20.00 ακριβώς, οι 48 ώρες σας ετοιμάζουν ένα μοναδικό live show!

Οι 48 ώρες μετράνε πολλά χρόνια στη μουσική βιομηχανία της Ελλάδας κι είναι, ίσως, το μοναδικό συγκρότημα που είναι τόσο δεμένο κι η χημεία τους ξεχειλίζει πάνω στη σκηνή. Σίγουρα θα τους έχετε παρακολουθήσει και στην τηλεόραση, μιας και τους προηγούμενους μήνες, πλαισίωναν την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» με τις μουσικές επιλογές τους. Οι ίδιοι έχουν πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.500 live events σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Steve W Agency φέρνει κοντά σας τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, όπως μόνο αυτή ξέρει τα τελευταία χρόνια και με μεγάλη επιτυχία. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας συνεργάζονται με την εταιρεία και το αποτέλεσμα… φαίνεται! Καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται: Stan, Vegas, Μαλού, Γιώργος Μαζωνάκης, Γιώργος Παπαδόπουλος κ.α.

Φυσικά η βραδιά θα επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δώρα!

See you there!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/steveWAgency/

48-wres-peripou

Leave a Reply

Your email address will not be published.