Το μοιραίο παιχνίδι μέσα στο αυτοκίνητο για τον 7χρονο Νίκο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Το μοιραίο παιχνίδι μέσα στο αυτοκίνητο για τον 7χρονο Νίκο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τραγικού τροχαίου που συνέβη στις Αρχάνες της Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί το 7χρονο αγοράκι της πενταμελούς οικογένειας.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο πατέρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό 3,5 μέτρων.

Τα όσα προηγήθηκαν του ατυχήματος περιέγραψε ένας αστυνομικός, στο ekriti.gr.

Τα τρία παιδιά της οικογένειας κάθονταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ενώ στη θέση του συνεπιβάτη η μητέρα τους. Η οικογένεια επέστρεφε από τον γιατρό όπου είχε πάει τον μικρό Νίκο για τις καθιερωμένες φυσιοθεραπείες που έκανε, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα είχε αρχίσει να ανταποκρίνεται ικανοποιητικά και είχε αρχίσει να δυναμώνει.

Τα παιδιά, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή, άρχισαν να παίζουν στο πίσω κάθισμα, πειράζοντας το ένα το άλλο. Ο 7χρονος, κατάφερε με κάποιο τρόπο να ανέβει πάνω σε ένα από τα δυο αδέλφια του, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μέρος του σώματός του να βγει έξω από το παράθυρο. Ο πατέρας, που οδηγούσε, προσπάθησε με το δεξί του χέρι να τα συνετίσει και να τραβήξει προς τα μέσα τον μικρό Νίκο. Μία λάθος κίνηση όμως ήταν αρκετή. Το αριστερό χέρι του πατέρα γλίστρησε πάνω στο τιμόνι και το αυτοκίνητο ακολούθησε μία λάθος πορεία η οποία σταμάτησε όταν το όχημα έπεσε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα το αγοράκι να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, ο πατέρας πήρε στα χέρια του τον τραυματισμένο γιο του και άρχισε να περπατάει προκειμένου να βρει βοήθεια. Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί, στο μεταξύ, ένας οικογενειακός φίλος, ο οποίος βρήκε τον πατέρα με τον 7χρονο Νίκο και τους επιβίβασε στο αυτοκίνητό του, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνάντησαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί για να παραλάβει το τραυματισμένο παιδί.

Οι διασώστες προσπάθησαν για αρκετή ώρα να επαναφέρουν το αγοράκι, εκείνο όμως εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η οικογένεια, Αλβανικής καταγωγής, ζει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ο 7χρονος Νίκος είχε γεννηθεί εδώ, ενώ ο πατέρα του δούλευε ως εργάτης στο Μελιδοχώρι.

Πηγή: ethnos

Leave a Reply

Your email address will not be published.