Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» στην 41η Έκθεση Γούνας Καστοριάς.

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η παρουσία του οργανισμού μας στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς “ο Προφήτης Ηλίας”, την 5-8 Μαϊου 2016, στο Εκθετήριο Γούνας, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης ο οργανισμός μας στο καλαίσθητο περίπτερο που του παραχωρήθηκε ευγενώς από τους διοργανωτές της έκθεσης, με την παρουσία μελών του Δ/Σ, εθελοντών και της εθελοντικής επιστημονικής του ομάδας (ψυχολόγος  – κοινωνική λειτουργός – νοσηλεύτρια), που απαρτίζουν την ψυχοκοινωνική του Υπηρεσία, είχε την ευκαιρία ενημέρωσης των εκθετών και των επισκεπτών της έκθεσης, για το έργο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του οργανισμού, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Νομού Καστοριάς, καθώς και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας στα κρίσιμα κοινωνικά προβλήματα, που έχουν επιπτώσεις στα παιδιά και τους νέους του τόπου και της πατρίδας μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά,

  1. Τον Πρόεδρο κ. ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ Ιωάννη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “ο Προφήτης Ηλίας”, για την θερμή φιλοξενία του οργανισμού μας στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας, με την πρόθυμη και ευγενική παραχώρηση περιπτέρου.
  2. Την Γραμματεία του Συνδέσμου για την ταχύτατη εξυπηρέτηση και τις διευκολύνσεις που μας παρείχε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
  3. Τους κυρίους ΛΙΩΓΑ Αθανάσιο και ΛΙΩΓΑ Λάκη , για την προσφορά των γευμάτων και των αναψυκτικών στα μέλη του οργανισμού μας, καθώς και για την ολόπλευρη και διαρκή ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού μας.
  4. Τους Εκθέτες για την ολόπλευρη και ολόθερμη ηθική και χρηματική υποστήριξη στον οργανισμό μας, που μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.
  5. Τους Επισκέπτες Έλληνες και ξένους, που με ενδιαφέρον ενημερώθηκαν για τις δράσεις του οργανισμού μας.
  6. Τους εθελοντές μας για την πολύπλευρη συνεισφορά τους στην ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των εκθετών και επισκεπτών της 41ης Έκθεσης Γούνας, σχετικά με το έργο του εθελοντικού μας οργανισμού.

Με Αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.