Το κείμενο των 58 βουλευτών υπέρ Μεϊμαράκη

Το κείμενο των 58 βουλευτών που ζητούν την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος αποκαλύπτει η «Κ».

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποτελεί τη συνείδηση της παράταξης, κλήθηκε να ηγηθεί και απέδειξε ότι γνωρίζει να υπερασπίζεται τις παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή που καθόρισαν την ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της ΝΔ», σημειώνουν οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο, προσθέτοντας ότι ο «κύριος Μεϊμαράκης έχει πλήρη συναίσθηση των ευθυνών και με την ωριμότητα που τον διακρίνει θα δρομολογήσει και θα εγγυηθεί ο ίδιος τις διαδικασίες για το συνέδριο και την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΔ. Μέχρι τότε όμως πρέπει να στηριχθεί από όλους».

Από το κείμενο των «58» (που διαμόρφωσαν οι Απ. Βεσυρόπουλος και Μ. Κόνσολας) δεν λείπει και η κριτική προς τις κινήσεις των δελφίνων: «Θα ήταν ύβρις προς τους πολίτες αυτές τις κρίσιμες ώρες να κυριαρχήσουν προσωπικές στρατηγικές και φιλοδοξίες… τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που θα κρίνει την παραμονή του κ. Μεϊμαράκη στην ηγεσία για τους επόμενους μήνες είναι προγραμματισμένη για αύριο το μεσημέρι, ενώ σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.selida1 selida2 selida3 selida4

 

kathimerini.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.