Το 4o Rally Greece Offroad τον Ιούνιο στη Φλώρινα

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του αγώνα και όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του 4ου RALLY GREECE OFFROAD εργάζονται ακατάπαυστα για να προσφέρουν μία εκδήλωση που θα κοσμεί το ημερολόγιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και παράλληλα θα διαφημίζει τη Δυτική Μακεδονία και τη Φλώρινα στο εξωτερικό.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν και είναι η μεγιστοποίηση της ασφάλειας εντός των Ειδικών Διαδρομών, η παροχή παραδοσιακής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης καθώς και η δημιουργία παρείστικου κλίματος μεταξύ αγωνιζομένων, οργανωτών και κατοίκων της περιοχής.

Ξεκινώντας το 2013 στα Καλάβρυτα με μόλις 14 συμμετοχές, συνεχίσαμε με αισιοδοξία το 2014 στη Δυτική Μακεδονία αυξάνοντας τις συμμετοχές σε 21. Το 2015 έχοντας πλέον την εμπειρία των προηγουμένων ετών και προωθώντας την εκδήλωση σε αρκετές χώρες, οι συμμετοχές έφτασαν τις 31 με περιοχή τέλεσης πάλι τη Δυτική Μακεδονία. Το 2016 το RALLY GREECE OFFROAD επιστρέφει δριμύτερο φιλοδοξώντας να είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει και να εδραιωθεί ως ένα σημαντικό διεθνές γεγονός της Μακεδονίας μας.

Συνολικά η δράση για φέτος είναι 4 ημέρες με 850 χλμ εκ των οποίων τα 450 χλμ Ειδικές Διαδρομές.

Ο ανεπίσημος πίνακας συμμετοχών του 2016 αριθμεί 44 πληρώματα από Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Τουρκία, Κύπρο και Σερβία. Αισιοδοξούμε ότι μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών να κάνουμε νέο ρεκόρ αφίξεων από το εξωτερικό.

Για το 2016 υποστηρικτές και αρωγοί της εκδηλώσεις είναι:
– Οι αγωνιζόμενοι που μας εμπιστεύονται
– Ο Ε.Ο.Τ.
– Η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
– Ο Δήμος Φλώρινας
– Η Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, Φλώρινας
– Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας
– Η Δ.Ε.Η.
– H Interamerican
– Η Superfast Ferries
– To ξενοδοχείο Φιλίππειον
– Η Ειδική Διασωστική Ομάδα Φλώρινας – ΕΔΟΠΑ
– Η Ραδιολέσχη Φλώρινας
– Η Λέσχη Motocross Φλώρινας

Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους !
Θα σας δούμε όλους εκεί …. 2-5 Ιουνίου !
Πηγή: www.rallygreeceoffroad.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.