Η επιτυχία του 1st Fur Shopping Festival προάγγελος για νέες δράσεις που θα δώσουν πνοή στο χώρο της γουνοποιίας

Η επιτυχία του 1st Fur Shopping Festival προάγγελος για νέες δράσεις που θα δώσουν πνοή στο χώρο της γουνοποιίας

Στην  συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου «Προφήτης Ηλίας» προέβησαν στον απολογισμό του 1st Fur Shopping Festival αλλά και στα προβλήματα που λειτούργησαν ως τροχοπέδη για την όλη διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κορεντσίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εν λόγω πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας ότι «τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά και από πλευράς προσέλευσης εμπορικών επισκεπτών αλλά και από πλευράς εμπορικών πράξεων».

Άλλωστε, τα επίσημα στοιχεία του Συνδέσμου για τους εμπορικούς επισκέπτες είναι δηλωτικά της επιτυχίας του όλου εγχειρήματος. Σύμφωνα με τον Ταμία του Συνδέσμου κ. Καπούλη «Το σύνολο των εμπορικών επισκεπτών ήταν 276 άτομα από διάφορες χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Καζακστάν, Ρουμανία, Τουρκία, Κίνα, Πολωνία».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί) ο κ. Κορεντσίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν με την διεθνή πτήση charter που είχε προορισμό το αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού.

Κλείνοντας ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους πίστεψαν στο καινοτόμο τους εγχείρημα και στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια του Συνδέσμου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου

 

One Response to "Η επιτυχία του 1st Fur Shopping Festival προάγγελος για νέες δράσεις που θα δώσουν πνοή στο χώρο της γουνοποιίας"

  1. Μιχάλης   10 Νοεμβρίου, 2016 at 11:26 πμ

    Έχω μια μεγάλη απορία. Εδώ και πολύ καιρό διαβαζω όλες τις ανακοινώσεις για την γούνα. Όλοι δηλώνουν ευχαριστημενοι, όμως αυτό εγώ δε το βλέπω στη ζωή της Καστοριάς. Αφού οι δουλειές πάνε καλά, θα έπρεπε να βλέπουμε μείωση της ανεργίας και το χρήμα να κυκλοφορεί. Θα βλεπαμε και αύξηση πληθυσμού.
    Βέβαια σε όλες τις ανακοινώσεις, δεν υπάρχουν δεδομένα. Δεν υπάρχουν τα στατιστικά.
    Αυτό είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω. Αν εγώ ήμουν υπεύθυνος θα δημοσιευα και τα στατιστικά, να έχουν όλοι σημείο αναφοράς.

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.