«Έφαγε της χρονιάς του» ο νταής του σχολείου από το ανυπεράσπιστο θύμα του (Video)

Ο σχολικός εκφοβισμός συχνά ξεπερνάει τα όρια και ο νταής του σχολείου επιτίθεται στο θύμα του. Κάποιες φορές όμως το θύμα τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.

Σε ένα σχολείο της Ινδονησίας, ο μπούλης θέλησε να κάνει επίδειξη δύναμης. Άρχισε να παρενοχλεί έναν ανυπεράσπιστο μαθητή που περπατούσε δίχως να απαντά στις προκλήσεις. Γύρω του, είχαν συγκεντρωθεί πολλά παιδιά που «διψούσαν» να δουν έναν ακόμη καυγά από τον νταή του σχολείου.

Το παιδί με την πορτοκαλί τσάντα που είναι το θύμα, δε δίνει σημασία και συνεχίζει να περπατά, μέχρι που ο νταής του επιτίθεται. Αρχίζει να τον χτυπάει και εκεί που περιμένει πως το θύμα του θα ικετέψει για έλεος και θα του ζητήσει να σταματήσει, ο άλλος μαθητής απαντά στα χτυπήματα με χτυπήματα.

Ο μπούλης αιφνιδιάζεται και τα χάνει. Δεν περίμενε τέτοια αντίδραση. Θύμα και θύτης αγκαλιάζονται και αρχίζουν να ανταλλάσσουν γροθιές. Η αξιοπρέπεια του θύματος κάνει τον νταή να χάσει την αυτοπεποίθηση του. Κάποια στιγμή δέχεται ένα χτύπημα στο πρόσωπο και γονατίζει.

Αυτή είναι η ευκαιρία που περίμενε το άλλο παιδί. Παίρνει φόρα και του δίνει μια εκπληκτικά δυνατή κλωτσιά στο πρόσωπο. Ο νταής λιποθυμάει. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν πιστεύουν στα μάτια τους. Ο μπούλης κείτεται αναίσθητος στο έδαφος…

Leave a Reply

Your email address will not be published.