Θρίλερ με τις απανθρακωμένες σορούς – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται

Θρίλερ με τις απανθρακωμένες σορούς – Όλα τα σενάρια που εξετάζονται

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα δύο θανατηφόρα περιστατικά , που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σχιστού και το Καβούρι, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των διωκτικών αρχών τα δύο αυτοκίνητα μάρκας Hyundai και Volvo αντίστοιχα δεν ήταν κλεμμένα. Ανήκουν σε άνδρες, Έλληνες υπηκόους οι οποίοι δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτησή τους από την Ασφάλεια, καθώς αν τα δύο συμβάντα συνδέονται μεταξύ τους.

Στην πρώτη περίπτωση δε, στο Σκαραμαγκά κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν υπολείμματα από μπουκάλι που περιείχε εύφλεκτο υγρό, ενώ έντονη ήταν και η οσμή στο όχημα από εύφλεκτο υγρό, με το οποίο είχε περιελουστεί μεγάλο τμήμα του Ι.Χ.

Η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση  στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Σχετικά με το άλλο περιστατικό, στην παραλία Καβουρίου,  φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού. Τα δύο αδέλφια, όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή:topontiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.