Την ερχόμενη εβδομάδα το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 10.500 ανέργων

Την ερχόμενη εβδομάδα το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 10.500 ανέργων

Διήμερη επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί από σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, υπεύθυνη για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου, όπου αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα απασχόλησης για ανέργους του ΟΑΕΔ.

Νωρίς το πρωί η κ. Αντωνοποπούλου συναντήθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο της Μυτιλήνης, με το δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό. Ο δήμαρχος την ενημέρωσε αναλυτικά για τις δράσεις του Δήμου Λέσβου και αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία σε όλο το φάσμα των κοινωνικών θεμάτων και της στήριξης της απασχόλησης, στο πλαίσιο των αρμοδιότητας του υπουργείου, για την υλοποίηση κοινών στόχων και την όσο το δυνατό αποτελεσματικότερη προσφορά του Δήμου στους κρίσιμους αυτούς τομείς.

Η κ. Αντωνοπούλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Πρόγραμμα για την απασχόληση ανέργων 55 ετών και άνω, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά ανέργους που βρίσκονται λίγο πριν από την ολοκλήρωση του εργασιακού τους βίου και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εύρεση εργασίας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.