Θέσεις εργασίας στα MIKEL

ΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: Barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΔΡΑΜΑ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στη Δράμα, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: Barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’εστιάζει στην υψηλή ποιότητα των περεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της. Διακρίνεται για την οργάνωση των τμημάτων – τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων – την εντατική εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού της. Απώτερος σκοπός της εταιρείας η διασφάλιση μιας γκάμας εξαιρετικών προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ηλικίας 20-35 ετών βιογραφικό με επισυναπτόμενη φωτογραφία

ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’εστιάζει στην υψηλή ποιότητα των περεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της. Διακρίνεται για την οργάνωση των τμημάτων – τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων – την εντατική εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού της. Απώτερος σκοπός της εταιρείας η διασφάλιση μιας γκάμας εξαιρετικών προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ηλικίας 20-35 ετών βιογραφικό με επισυναπτόμενη φωτογραφία. BARISTAS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’εστιάζει στην υψηλή ποιότητα των περεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της. Διακρίνεται για την οργάνωση των τμημάτων – τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων – την εντατική εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού της. Απώτερος σκοπός της εταιρείας η διασφάλιση μιας γκάμας εξαιρετικών προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Ηλικίας 20-35 ετών βιογραφικό με επισυναπτόμενη φωτογραφία -BARISTAS

ΠΑΤΡΑ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της στην Πάτρα, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: Υπεύθυνου Καταστήματος.

KOZANH

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της στην Κοζάνη, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο του Υπεύθυνου Καταστήματος. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΑΓΡΙΝΙΟ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στο Αγρίνιο, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση: Barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην οδό Κων. Καραμανλή 154, περιοχή Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 21 και Ευριπίδου στη Θεσσαλονίκη, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΚΟΖΑΝΗ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Κοζάνη, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών με εμπειρία για το πόστο του service. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΠΑΤΡΑ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της στην Πάτρα, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η εταιρία  καταστημάτων  καφεστίασης  ‘’MIKEL’’ εστιάζει στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της. Διακρίνεται για την οργάνωση των τμημάτων– τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων – την εντατική εκπαίδευση και ειδίκευση του προσωπικού της. Απώτερος σκοπός της εταιρίας η διασφάλιση μιας  γκάμας εξαιρετικών προϊόντων και η άψογη εξυπηρέτηση των  πελατών της. Με γνώμονα την φιλοσοφία αυτή η εταιρία ‘’MIKEL’’ προκειμένου να επανδρώσει το νέο της κατάστημα στην Περαία Θεσσαλονίκης ζητά προσωπικό ηλικίας 20 – 35 ετών για τις παρακάτω θέσεις: α)Υπεύθ. Καταστήματος,  β)Service (με εμπειρία), γ)Barista,  δ)Ταμία,  ε)Κουζίνα. Αποστολή βιογραφικών (με επισυν. φωτογραφία)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει τα καταστήματά της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για τη θέση barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΚΑΒΑΛΑ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Καβάλα, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

ΣΕΡΡΕΣ

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης ‘’ MIKEL ’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στις Σέρρες, ζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για το πόστο: barista. Αποστολή βιογραφικών (με επισυναπτόμενη φωτογραφία)

proson.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.