Θεοδωράκης: Τσίπρας και Λαφαζάνης έχουν αποτύχει

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Λαφαζάνης έχουν αποτύχει. Το μόνο που τους ενδιέφερε τόσα χρόνια ήταν να καταλάβουν τις καρέκλες, να γίνουν εξουσία, να διορίσουν τους δικούς τους. Δεν τους ενδιέφερε να συζητήσουν και να συνεννοηθούν πως θα κυβερνήσουν τη χώρα», υποστήριξε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του (Ράδιο Πρώτο, Κύπρος) ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την πραγματική οικονομία καθώς τα περισσότερα μέλη της δεν έχουν σχέση με την οικονομία, με την αγορά και με τη δουλειά. Υπήρξαν κομματικά στελέχη, που μια ζωή τους πλήρωνε το κόμμα και τώρα το δημόσιο».

Επισήμανε ότι η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από πολλές δυνάμεις ταυτόχρονα, αλλά όχι να κυβερνηθεί στο πλαίσιο του μοιράσματος των καρεκλών όπως γίνεται συνήθως. «Θα πρέπει να υπάρξει ένα καινούργιο σχέδιο, ένα σχέδιο που θα συμφωνηθεί και αμέσως μετά να βρεθούν τα είκοσι άτομα, που είναι απαραίτητα να κυβερνηθεί η χώρα. Αυτή τη στιγμή από την Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει εκπονηθεί κάποιο σχέδιο, ώστε να πούμε ότι το ακολουθούμε», είπε ο κ. Θεοδωράκης και χαρακτήρισε ως ντροπή για το Ελληνικό Κοινοβούλιο τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 

kathimerini.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.