Θ. Πάγκαλος για Αλ. Τσίπρα: Τι με ενδιαφέρει τι θέλει ο κάθε ψυχασθενής;

Με σκληρότατες εκφράσεις επιτέθηκε ο επί χρόνια υπουργός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου, Θεόδωρος Πάγκαλος, στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Γιατί κάναμε εκλογές; Γιατί δεν έβρισκε μια λύση να κυβερνήσουν μέχρι τέλος του έτους, ο πρωθυπουργός, ο ίδιος; Θέλει την εμπιστοσύνη; Και τι με νοιάζει εμένα τι θέλει ο ένας ή ο άλλος ψυχασθενής;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Σημείωσε δε ότι είναι καθήκον όλων των πολιτικών σχηματισμών να απογυμνώσουν και να αποδυναμώσουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθιστώντας εμφανές ότι είναι «ψεύτης, απατεώνας, δημαγωγός και τυχοδιώκτης».

Πρότεινε δε ως λύση μια ανεξάρτητη προσωπικότητα της ελληνικής δημόσιας ζωής, όπως ο Νίκος Αλιβιζάτος, ένα πρόσωπο που δεν έχει αναμειχθεί στην πολιτική, να αναλάβει άμεσα πρωθυπουργός, να συγκροτήσει κυβέρνηση εις την οποία δεν θα συμμετέχει κανείς που ήταν βουλευτής ή υποψήφιος βουλευτής, με την εμπιστοσύνη της παρούσας Βουλής, για να εφαρμόσει το πρόγραμμα μέχρι τέλος του 2015.

«Η επιθυμία μου είναι να εξαφανιστεί ο Τσίπρας από τη δημόσια ζωή και ο,τιδήποτε τσιπρικό. Η απάτη, το ψέμα, η καταμυθολόγηση και η κατασυκοφάντηση της χώρας και του λαού μας που ήταν αυτό το επεισόδιο της “πρώτης φοράς Αριστερά” να λήξει, να αποδοκιμαστεί και να πάνε στο περιθώριο αυτοί οι τυχάρπαστοι άνθρωποι, αυτή η σπείρα που σήμερα κυβερνάει τη χώρα και την έχει διαλύσει», κατέληξε ο πρώην υπουργός.

 

naftemporiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.