Ολυμπία Τελιγιορίδου για Μαθιουδάκη: “Η απόφαση αυτή ξεκαθαρίζει το τοπίο και βάζει τέλος στο σκάνδαλο του δανείου του Αστυνομικού Μεγάρου”

Ολυμπία Τελιγιορίδου για Μαθιουδάκη: “Η απόφαση αυτή ξεκαθαρίζει το τοπίο και βάζει τέλος στο σκάνδαλο του δανείου του Αστυνομικού Μεγάρου”

Το επόμενο διάστημα η οριστική λύση για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου, πιθανότατα στον ίδιο χώρο, με παράλληλη αξιοποίηση του “επίμαχου” οθωμανικού στρατώνα.

“Η απόφαση ανοίγει πλέον τον δρόμο για να μπει ένα τέλος στο σκάνδαλο που εδώ και χρόνια αναγκάζει την ελληνική Πολιτεία να πληρώνει τόκους για ένα δάνειο που ποτέ δεν αξιοποιήθηκε. Από το 2006 υπάρχει το δάνειο για την ανέγερση Νέου Αστυνομικού Μεγάρου, το οποίο είναι …παρκαρισμένο σε λογαριασμό τράπεζας και το κράτος έχει πληρώσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε τόκους, ενώ παράλληλα πληρώνει ενοίκια για για ένα κτίριο που στεγάζει την Αστυνομική Διεύθυνση. Η απόφαση αυτή ξεκαθαρίζει το τοπίο”, τόνισε μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ και την Γιάννα Λούσιου η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, αναφερόμενη στην απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, που έκρινε διατηρητέο το Στρατόπεδο Μαθιουδάκη.

Η βουλευτής τόνισε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί η οριστική λύση για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου, πιθανότατα στον ίδιο χώρο, με παράλληλη αξιοποίηση του “επίμαχου” οθωμανικού στρατώνα.

ΣΕΝΤΡΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.