Τελευταία νέα τουρνουά 7χ7 Άργους Ορεστικού: Ανακοίνωση διοργανωτών

Με δύο παιχνίδια για τον τρίτο όμιλο έκλεισαν χθές οι υποχρεώσεις των ομάδων για την φάση των ομίλων. MITSOS & THE OTHERS και VODKA JUNIORS ήθελαν αμφότεροι τη νίκη με τους πρώτους να παίρνουν στο πρώτο ημίχρονο διαφορά τριών τερμάτων με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 4 – 2 παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Στο άλλο παιχνίδι, ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ και NEVRIS μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό σκορ 2 – 2 και τους ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ να βρίσκονται από την προηγούμενη αγωνιστική στην προημιτελική φάση.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι εξής δύο αναμετρήσεις για την φάση των ‘8’:11041190_1606521432942902_3444176768868039267_n

  1. ΝΕΡΟΥΛΑΔΕΣ – ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ   19:00
  2. ΤΟΥΦΕΚΙΑ – ΑΡΗΣ ΑΡΓΟΥΣ   20:30

Σήμερα οι διοργανωτές αναμένεται να φρεσκάρουν τις γραμμές του γηπέδου. Επίσης, προμηθεύτηκαν καινούριες μπάλες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο Inkastoria, όλα είναι έτοιμα για την τελευταία εβδομάδα των αγώνων καθώς και για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Αναλυτικά τα όσα μας είπαν:

Τα πάντα είναι έτοιμα για την τελευταία εβδομάδα των αγώνων καθώς και για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Έχουμε προμηθευτεί καινούριες μπάλες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ θα γίνει εκ νέου διαγράμμιση του γηπέδου.

Πρίν την έναρξη του τελικού θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης από παιδιά των ακαδημιών του Παναργειακού ενώ στο ημίχρονο θα υπάρξει διαγωνισμός με δώρο για τους θεατές.

Τέλος, κάνουμε γνωστό πως το υπόλοιπο των εσόδων απο τις συμμετοχές των αθλητών θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Λεπτομέρειες περί αυτού θα γνωστοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.