Ταλιατέλες σουφλέ, ένα πιάτο στο οποίο κανείς δεν αντιστέκεται

Υλικά:
1 πακέτο 500 γραμ. ταλιατέλες δίχρωμες
1/4 κεφαλογραβιέρα
1/4 ρεγκάτο
1/4 γραβιέρα Κρήτης
1/4 γκούντα
1/4 μπέικον
1 κονσέρβα μικρή μανιτάρια τεμαχισμένα
έτοιμη μπεσαμέλ
2 κουτ.σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:
Βράζουμε και σουρώνουμε τις ταλιατέλες και τις περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο που έχουμε κάψει.
Τρίβουμε τα τυριά, ψιλοκόβουμε το μπέικον και τα ανακατεύουμε με τις ταλιατέλες (κρατάμε λίγο τυρί για το τέλος). Στρώνουμε την μπεσαμέλ και την πασπαλίζουμε με λίγο από το τυρί που έχουμε κρατήσει.
Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.