Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Μαρίας Αντωνίου σε Ερευνητικά Κέντρα

Συνεχίζονται οι επισκέψεις της Μαρίας Αντωνίου σε Ερευνητικά Κέντρα

“Στόχος για τη Νέα Δημοκρατία η πρόοδος της Εκπαίδευσης και της Έρευνας στη χώρα μας, με ισότιμη συμμετοχή των φορέων στην παγκόσμια Κοινωνία της Γνώσης”.

Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), στην Αθήνα, επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της νέας δράσης του κόμματος «Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής».

%ce%95%ce%94%ce%95%ce%a4-1-1

 

Η Μαρία Αντωνίου, την οποία συνόδευε η Ευαγγελία Γιακουμάτου, Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μετά το πέρας της επίσκεψης, αναφερόμενη στο Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά», δήλωσε τα εξής:

 

Το ΕΔΕΤ από το 1998 αναπτύσσει και διαχειρίζεται το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας κατά το πρότυπο των αντίστοιχων Ερευνητικών & Εκπαιδευτικών Δικτύων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρέχει στην ελληνική ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα σύγχρονες ηλεκτρονικές υποδομές και υπηρεσίες. Στόχος για τη Νέα Δημοκρατία η πρόοδος της Εκπαίδευσης και της Έρευνας στη χώρα μας, με ισότιμη συμμετοχή των φορέων μας στην παγκόσμια Κοινωνία της Γνώσης”.

%ce%95%ce%94%ce%95%ce%a4-2

Leave a Reply

Your email address will not be published.