Συνεργασία του Γράμμου Μαυροχωρίου με την Π.Α.Ε Ηρακλής

Μετά από την συνάντηση που είχε το Δ.Σ. του συλλόγου με τον αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. Ηρακλής, κ. Σεντελίδη, στην πρόταση που έγινε για συνεργασία των δύο συλλόγων έγινε δεκτό και από τις δύο πλευρές ότι:

1.     Ο Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου θα λειτουργεί ως δορυφόρος της Π.Α.Ε. Ηρακλής στον νομό Καστοριάς και όχι μόνο.

2.     Θα συμμετέχουμε σε οποιοδήποτε κάλεσμα για συμμετοχή σε τουρνουά της Π.Α.Ε. Ηρακλής.

3.     Οι προπονητές μας θα συμμετέχουν σε σεμινάρια προπονητών από την Π.Α.Ε. Ηρακλής για ενημέρωση, ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας.

4.     Να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή σεμινάριο ενημέρωσης γονέων και προπονητών και στον χώρο του Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου.

5.     Να δημιουργηθεί τμήμα σκάουτινγκ (scouting) .

6.     Να συμμετέχει και η Π.Α.Ε. Ηρακλής με κάποια ακαδημία της στο τουρνουά που πραγματοποιεί ο σύλλογος μας κάθε χρόνο.

7.     Να έχει τον πρώτο λόγο η Π.Α.Ε. Ηρακλής για ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας και αυτοί να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά της Π.Α.Ε. Ηρακλής.

8.     Να επισκεφτεί μια ή δύο φορές την σεζόν η ακαδημία του συλλόγου μας πριν από αγώνα της Π.Α.Ε. Ηρακλής το Καυτατζόγλειο στάδιο, να συμμετέχει στα παιχνίδια πριν τον αγώνα και έπειτα να επισκεφτεί την μπουτίκ του συλλόγου και να παρακολουθήσει τον αγώνα.

9.     Να ανταλλάξουμε απόψεις και σαν Δ.Σ. για την καλύτερη λειτουργία και οργάνωση του συλλόγου μας.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την αποδοχή όλων αυτών και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να αποδειχθεί πλήρως επιτυχημένη.

 

 

   Με τιμή το Δ.Σ.


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.